Masina Polish Rupes Bigfoot LHR 75E Mini LHR75E/STD

1979 Lei


Masina Polish Rupes Bigfoot LHR 75E Mini LHR75E/STD



Descriere:
Masina Polish Rupes Bigfoot LHR 75E Mini este o masina de polish destinata reparatiilor de mica anvergura si a celor aflate in zone greu accesibile. Este indispensabila celor care doresc sa obtina cele mai bune rezultate, chiar si in cele mai dificile conditii. Excentricul de 12 mm, impreuna cu accesoriile si consumabilele Rupes, dau rezultate rapide in zone cum ar fi aripi, aparatoare, repere frontale, faruri, etc.
Ideala din punct de vedere ergonomic:
Dotata cu insertii din cauciuc pe carcasa frontala, unealta Rupes Bigfoot LHR 75E Mini este ideala pentru toate operatiunile de polishare necesare in zone ce pun probleme. Operatorul poate lucra confortabil pentru a avea cele mai bune rezultate posibile. Este ideala pentru inlaturarea punctelor de praf din suprafata lacuita.
Buton blocare pornit-oprit:
Cu un invelis de cauciuc anti-derapant, butonul de blocare pornit-oprit al masinii de polishat BigFoot controleaza pornirea progresiva „soft start“, redand operatorului controlul total asupra uneltei.
Design:
Grija fata de detalii nu se limiteaza doar la design-ul atragator si inovator. Liniile moderne ale uneltei si calitatea tehnica exceptionala sunt combinate cu un numar de repere ce sunt rezultatul unei munci meticuloase de cercetare, menit sa obtina confortul maxim pentru operatorul uneltei. Insertiile din cauciuc au multiple functii. Cele dispuse pe carcasa uneltei sunt utilizate ca suport pentru masina de polishat atunci când aceasta este plasata pe o suprafata.
Flexibilitate maxima:
Datorita talerului cu diametru mic, Rupes Bigfoot LHR 75E Mini Deluxe este ideala pentru operatiunile de polishare pe suprafete mici sau complexe. Dimensiunile reduse ale uneltei si excentricul de 12 mm permit manevrarea usoara a acesteia si asigura precizia maxima in polishare.
Modul de control electronic al turatiei:
Controlul electronic al turatiei, datorita amplasarii, este atat practic, cat si usor de utilizat. Turatia poate fi ajustata fara a intrerupe procedura de polishare.
Specificatii Masina Polish Rupes Bigfoot LHR 75E Mini:
Dimensiune taler: 75 mm
Diametru excentric: 12 mm
Putere: 400 W
Oscilatii: 4000- 5500
Sistem filet: M6
Greutate: 2.3 kg
Cantitate: 1 buc


Caracteristici:
Produsul este nou 


Cod: LHR75E/STD


Producator: Rupes 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
8
vizualizări