Masina Slefuit Orbitala Rupes Skorpio III 6MM RH356A

1940 Lei


Masina Slefuit Orbitala Rupes Skorpio III 6MM RH356A



Descriere:
Masina Slefuit Orbitala Rupes Skorpio III RH356A, 6mm are motor conceput pentru a maximiza cuplul, chiar si cu un flux de aer scazut sau inconsistent.
Rezultatele maxime sunt oferite de tehnicienii care au un control precis al instrumentului lor. Masina Slefuit Orbitala Rupes Skorpio III RH356A, 6mm este proiectata pentru a fi extrem de neteda si silentioasa in exploatare, iar designul ergonomic usor ii face operarea fara efort.
Masina Slefuit Orbitala Rupes Skorpio III RH356A, 6mm are un motor avansat conceput pentru a maximiza cuplul, chiar si atunci cand se confrunta cu un flux de aer redus sau inconsistent, pentru rezultate consistente. Skorpio III are, de asemenea, o placa de sprijin proiectata RUPES, rulment de precizie si componente de inalta calitate pentru o durata lunga de viata a sculelor in medii cu solicitari ridicate.
Masina Slefuit Orbitala Rupes Skorpio III RH356A, 6mm poate fi utilizat pentru orice operatie de slefuire cu actiune dubla, de la pregatirea umpluturii corpului pana la slefuirea finală a vopselelor transparente. Orbita de 6 mm este un echilibru excelent intre confort, control si eficienta.
Specificatii tehnice Masina Slefuit Orbitala Rupes Skorpio III RH356A, 6mm:
Orbita(mm): 6
Taler(mm): 150
Presiune(bar-psig): 6.2-90
Rotatii pe minut: 0-11.000
Consum aer(max l/min): 340
Greutate(kg): 0.8
Vid: Central
Cantitate: 1 buc


Caracteristici:
Produsul este nou 


Cod: RH356A


Producator: Rupes 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 13 Iun 2024, 05:01
5
vizualizări