Pistol De Vopsit Sata Jet 5000 B Rp Duza 1.3 209718

4399 Lei


Pistol De Vopsit Sata Jet 5000 B Rp Duza 1.3 209718



Descriere:
Pistol de Vopsit SATAjet 5000 B RP Duza 1.3 stabileste noi standarde de calitate, in timp ce vopsirea a devenit la fel de usoara ca niciodata. Fiind extrem de versatil in ceea ce priveste distanta de aplicare si presiunea de admisie, acest nou pistol de pulverizare de inalta performanta este in frunte. Acum, vopsitorii au posibilitatea de a seat presiunea si distanta in functie de vopsea care trebuie aplicata, conditiile climatice si metoda de lucru - pentru a obtine finisaje perfecte.
Ergonomia la maxim - Designul Pistol de Vopsit SATAjet 5000 B RP Duza 1.3 a fost creat de expertii de la Porsche Design Studio care au tradus functionalitatea pura in forma estetica impreuna cu specialistii de la SATA. Datorita formei optimizate a manerului pistolului, pistolul de pulverizare se potriveste perfect in palma mainii.
Usor de operat - Cu toate acestea, cautarea noastra pentru o ergonomie excelenta nu a influentat doar dezvoltarea manerului pistolului, ci si designul controlului ventilatorului de pulverizare, controlul debitului materialului, precum si micrometrul de aer. Robust, dar cu greutate redusa, acest pistol de pulverizare ofera o combinatie perfecta de usurinta in aplicare si durabilitate. SATAjet 5000 B. Echipamentul de pulverizare suprem.
Pistol de Vopsit SATAjet 5000 B RP Duza 1.3 cu tehnologia de inalta presiune optimizata pentru viteza maxima de aplicare si pulverizare excesiva minima.
Avantajele produsului Pistol de Vopsit SATAjet 5000 B RP Duza 1.3:
- concept de duza optimizat pentru o versatilitate maxima posibila in ceea ce priveste presiunea de intrare si distanta de pulverizare
- maner pistol cu forma ergonomica
- suprafata perloxal pentru o curatare usoara, rezistenta la coroziune
- elemente de control usor de reglat
- manson de declansare pozitionat in siguranta - pentru introducerea usoara, sigura si rapida a acului de vopsea
- articulatie pivotanta cu noua garnitura de inalta performanta
- maner de pistol de dimensiuni compacte identice pentru pistoalele de pulverizare non-digitale si digitale
- control optimizat al ventilatorului de pulverizare la jumatate de tura
Continut: 1 buc


Caracteristici:
Produsul este nou 


Cod: 209718


Producator: Sata 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Feb 2024, 05:17
4
vizualizări