Set 5 Instrumente Auto Pentru Demontare Radio, Fete De Usa, Panou De Bord, Tapiterii Auto IN0151

15 Lei
Set 5 Instrumente Auto Pentru Demontare Radio, Fete De Usa, Panou De Bord, Tapiterii Auto IN0151



Descriere:
Pachet de 5 unelte de taiere: Exista 5 bucati diferite tipuri de instrumente de taiere, inclusiv 4 bucati instrument de indepartare a panoului usii masinii si 1 buc. dispozitiv de indepartare a elementelor de fixare
Instrumente universale de demontare automata: Include 5 instrumente de indepartare automata a tapiterilor specifice pentru a face demontarile auto interne si externe usoare. Este proiectat cu grija pentru a fi aplicabil universal vehiculelor, barcilor, RV-urilor si nu numai, astfel incat sa puteti efectua reparatie si intretinere cu usurinta, protejand in acelasi timp estetica masinii dvs. cu designul sau elegant.
Design ergonomico unic: Fabricat din material de nailon robust si flexibil, cu un design ergonomic unic, care permite manevrarea cu usurinta a instrumentelor pentru a economisi efort si timp in mod eficient in timp ce lucrati la sarcini laborioase de reparatie sau intretinere.
Usor si convenient: Perfect pentru profesionisti si incepatori care fac orice modificari de ingrijire. De asemenea, are dimensiuni compacte, ceea ce il face usor si convenabil de transportat sau depozitat in masina, astfel incat sa il puteti folosi oricand si oriunde.


Caracteristici:
-Produsul este nou


Cod: IN0151


Producator: After Market
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 02 Apr 2024, 05:25
3
vizualizări