Set scule pt inspecție, Tijă telescopică cu magnet și LED + Tijă cu oglindă - Carguard SSA001

30.33 Lei
Setul Carguard pentru inspectie telescopica include o oglinda telescopica si un instrument de preluare magnetic cu LED, ideale pentru inspectia si manipularea obiectelor în spatii greu accesibile. Fabricat din otel inoxidabil si PVC, acest set ofera durabilitate si versatilitate. Oglinda telescopica se extinde de la 240 mm pâna la 700 mm, iar instrumentul magnetic de la 240 mm pâna la 790 mm, permitând accesul usor în spatii înguste. LED-ul integrat asigura iluminare în zonele întunecate, iar setul vine cu 3 baterii LR44 pentru functionare.
Specificatii tehnice:Material: Otel inoxidabil + PVCLungime extensibila magnet: 240-790 mmLungime oglinda telescopica: 240-700 mmAlimentare LED: 3 baterii LR44 incluseUn set util pentru diverse activitati de inspectie si preluare, potrivit pentru ateliere auto, service-uri si utilizare casnica.
 
 
CARGUARD - brand românesc de accesorii auto cu o traditie de peste 15 ani! Produsele si accesoriile Carguard sunt fabricate sub îndrumarea si supravegherea unei companii din Judetul Bihor si sunt optimizate pentru a livra un raport calitate-pret cât mai bun pentru piata din România!
 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Oct 2024, 06:57
0
vizualizări