Turtle Wax Aparat De Spalat Cu Presiune 110 bar, 1400 W, Furtun 5 Metri TW MNYTW110

565 Lei

Turtle Wax Aparat De Spalat Cu Presiune 110 bar, 1400 W, Furtun 5 Metri TW MNYTW110



Descriere:
Aparatul de spalat cu presiune Turtle Wax este un echipament puternic si versatil, ideal pentru curatarea eficienta a diferitelor suprafete, inclusiv a masinii tale. Cu o putere de 1400W si o presiune maxima de 110 bar, acest aparat iti ofera puterea necesara pentru a indeparta murdaria, praful, noroiul si alte impuritati intr-un mod rapid si eficient.
Dotat cu un furtun de inalta presiune si o duza reglabila, aparatul de spalat cu presiune Turtle Wax iti permite sa ajustezi presiunea in functie de necesitati, de la o spalare delicata pana la indepartarea rezistenta a murdariei incrustate. Poti utiliza aparatul cu presiune pentru a spala caroseria masinii, jantele, geamurile, terasele, trotuarele si multe alte suprafete.
Aparatul de spalat cu presiune Turtle Wax are un design compact si usor, fiind usor de manevrat si de transportat. Cu ajutorul accesoriilor incluse, precum pistolul de spalare, duza cu jet reglabil si furtunul de inalta presiune, vei avea tot ce ai nevoie pentru a obtine o curatare eficienta si profesionala.
Este important sa urmezi instructiunile de utilizare si sa respecti masurile de siguranta atunci cand utilizezi aparatul de spalat cu presiune Turtle Wax. Asigura-te ca folosesti echipamentul intr-un mediu bine ventilat si ca protejezi ochii si pielea impotriva stropilor de apa si a substantelor chimice.

Cu aparatul de spalat cu presiune Turtle Wax, vei putea sa-ti cureti masina si alte suprafete intr-un mod eficient si convenabil, obtinand rezultate profesionale fara eforturi mari. Indiferent daca esti un pasionat de detalii auto sau ai nevoie de un aparat puternic pentru curatarea caselor sau gradinilor, aparatul de spalat cu presiune Turtle Wax este o alegere excelenta.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: TW MNYTW110


Producator: Turtle Wax
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 13 Mar 2024, 05:04
1
vizualizări