Turtle Wax Pulverizator Profesional Spuma TW MNYTWSF1

224 Lei
Turtle Wax Pulverizator Profesional Spuma TW MNYTWSF1Turtle Wax Pulverizator Profesional Spuma este un instrument eficient pentru aplicarea spumei de curatare pe diferite suprafete auto. Acest pulverizator profesional este conceput pentru a oferi o distributie uniforma a spumei si pentru a maximiza eficienta procesului de curatare.
Cu ajutorul pulverizatorului, poti aplica cu usurinta spuma de curatare pe caroseria masinii, jantele sau alte suprafete auto. Capacitatea sa mare de stocare a lichidului iti permite sa acoperi o suprafata extinsa intr-o singura umplere, fara a fi nevoie sa reumpli constant.
Pulverizatorul profesional este echipat cu un mecanism de pompare manuala sau cu un sistem de presiune prin aer comprimat, asigurand o pulverizare continua si controlata. Acest lucru iti permite sa ajustezi fluxul de spuma in functie de nevoile tale si de gradul de murdarie.
Designul ergonomic al pulverizatorului faciliteaza manevrarea si controlul precis in timpul aplicarii spumei. De asemenea, este prevazut cu un duza reglabila, care iti permite sa ajustezi forma si dimensiunea jetului de spuma in functie de suprafata pe care o curati.
Pulverizatorul profesional de spuma Turtle Wax este un instrument indispensabil in procesul de curatare auto, asigurand aplicarea uniforma si eficienta a spumei de curatare. Cu acesta, vei obtine rezultate profesionale si o curatenie impecabila pe intreaga suprafata a masinii tale.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 23 Mar 2024, 05:01
0
vizualizări