Antigel Concentrat Mtr G12++ Heavy Duty 5L 12221483

85 Lei


Antigel Concentrat Mtr G12++ Heavy Duty 5L 12221483



Descriere:
Mtr G12+ este un antigel/lichid de racire concentrat, cu timp de utilizare extins, formulat pentru motor diésel, light duty și heavy duty, fabricat pe baza de monoetilen glicol, stabilizatori si un pachet de inhibitori de coroziune organici (lichid de racire OAT). MTR G12+ nu conține nitriti, amine, fosfati, silicati sau borati.


Proprietati:
Mtr G12+ oferă beneficii prin:
- Protecție excelentă - Protecție excelentă împotriva zgârieturilor, coroziunii și eroziunii chiar și pe metale greu de protejat, cum ar fi aluminiul.
- Întreținere și costuri conexe minime - Nu necesită testare regulată cu practici adecvate de reîncărcare, precum și eliminarea suplimentării cu aditivi a lichidului de răcire.
- Transfer de căldură - Transfer de căldură excelent în comparație cu agenții de răcire care conțin silicat
- Durată de viață a hardware-ului - Durată maximă de viață a pompei de apă datorită formulării lipsite de silicat
- Aplicații variabile - Protecție excelentă pentru motoarele grele în cazul în care producătorii OEM specifică un agent de răcire fără nitriți. Poate fi utilizat în toate motoarele grele folosind protocoale de emisii reduse incluzând sau combinând tehnologii EGR, DPF sau ACERT. Acest produs este recomandat pentru aplicații cu flotă mixtă.
- Aplicații în interval larg de temperatură - Protecție împotriva înghețului de iarnă și fierbere de vară
- Biodegradabilitate - Biodegradabil în forma sa neutilizată.
- Compatibilitate - Compatibil cu antigelul convențional. Diluarea cu antigelul convențional va reduce beneficiile pe termen lung. Se recomandă ca acest produs să nu fie diluat cu mai mult de 25% cu un alt agent de răcire
- Stabilitate - Poate fi depozitat timp de aproximativ 8 ani în recipiente sigilate fără nici un efect asupra calității sau performanței produsului.


Caracteristici:
Mtr G12+Antigel este un lichid de răcire pentru motor de mare capacítate – heavy duty- , pe bază de etilen glicol care încorporează o tehnologie patentată de inhibitori de coroziune organică numită carboxilați alifatici. Mtr G12+este o formulare lipsită de nitrit, nitrat, borat, fosfat, silicat și amine, formulare care asigură protecția maximă a celor șase aliaje metalice de bază întâlnite în majoritatea sistemelor de transfer de căldură. Produsul Mtr G12+ nu conține fosfați sau silicații despre care se știe că contribuie la problemele date de apa dură. Mtr G12+ favorizează durata maximă de viață a pompei de etanșare de apă prin eliminarea inhibitorilor de coroziune anorganici.
Mtr G12+ are o durată de viață recomandată de 960.000 de kilometri / 12.000 ore / 6 ani. Acest produs nu va necesita adăugarea de SCA-uri pentru a atinge durata de viață recomandată. Se recomandă inspecții vizuale de rutină și anual testarea lichidului de răcire pentru a asigura durata de viață maximă.


Aplicatii:
Aplicații recomandate pentru antigel / lichid de răcire Mtr G12+:
• Motor grele, indiferent de tipul de combustibil sau de controalele de mediu, utilizate unde producătorii OEM recomandă un agent de răcire fără nitrați, fără silicat. Flote mixte în care se află în service automobile, camioane ușoare și camioane grele și OEM recomandă un produs fără nitriți, fără silicat.
• Vehicule de agrement unde este recomandat un produs fără nitrați, fără silicat.
• Aplicații pentru sistemele de răcire pe șosea, off-road și marine.


Mtr G12+ îndeplineste cerintele urmatoarelor norme referitoare la agentii de răcire, respectiv:
ASTM D3306, ASTM D 6210, DAF 74002, MAN 324, Mercedes Benz 325.3, MTU MTL 5048, TMC RP 364


Domenii de utilizare:
Diluarea produsului și recomandările de protecție împotriva fierberii pentru MTR G12+ Antigel / agent de răcire - concentrat
Protecție la fierbere, (folosind un capac de presiune de 15 lb)
- 50% 1: 1 (1 parte antigel / 1 parte apă) 129,4°C


Protejeaza impotriva inghetului, in functie de concentratie, conform tabelului de mai jos:
Concentratia volumetrica
Mtr G12+


Proportia de amestecare Mtr G12+
Apa demineralizata/distilata/dedurizata


Punct de congelare 0C, max.
33 % 33 părți antigel/ 67 părți apă -19
40 % 2 părți antigel/ 3 părți apă -26
50 % 1 parte antigel/1 parte apă -37
60 % 3 părți antigel/ 2 părți apă -50


Note:
• Concentratul produsului trebuie agitat înainte de utilizare sau diluare.
• Pentru o protecție maximă împotriva înghețului în zone extrem de reci, o soluție de 60% antigel / lichid de răcire MTR G12+ - concentrat (3 părți antigel / 2 părți apă) poate fi folosită. Concentrațiile mai mari de 67% nu sunt recomandate.
• Aruncați întotdeauna lichidul de răcire uzat în conformitate cu prevederile și instrucțiunile locale și naționale


Cod: 12221483


Producator: Mtr
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Mar 2024, 05:21
3
vizualizări