Winso Green Antigel Concentrat Verde G11 5L 881010

192 Lei

Winso Green Antigel Concentrat Verde G11 5L 881010



Descriere:
Concentrat antigel winso g11 verde Lichid de racire si antigel concentrat de calitate premium produs pe baza tehnologiei IAT (Tehnologia Acidului Anorganic) . Este folosit ca lichid de răcire pentru motoarele de mașini și camioane care corespund standardului EURO 0-4. Protejează radiatorul de coroziune și cavitație, previne spumarea, lubrifiază părțile mobile ale pompei. Crește temperatura de fierbere. Aditivii speciali îmbunătățiți, care fac parte din antigel, ung sistemul de răcire în siguranță, împiedică uscarea și schimbarea structurii elementelor din cauciuc și plastic (etanșare etc.), care prelungesc durata de viață a carcasei acestora. Nu conține borați, amine, fosfați. NU contine metanol.


Aplicare:
Utilizați în conformitate cu instrucțiunile de utilizare ale vehiculului. Înainte de aceasta, este necesar să se dilueze concentratul antigel cu apă distilată conform tabelului „Protecție împotriva înghețului”. Se recomandă înlocuirea acestui tip de antigel o dată la 3 ani. Nu amestecați cu alt antigel (de ex., G12)!


Atenție:
H302 Nociv în caz de înghițire. H373 Poate provoca leziuni ale organelor din cauza expunerii prelungite sau repetate. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P264 Spălați-vă bine mâinile după muncă. P270 Nu este permis să mănânci, să bei sau să fumezi în timpul utilizării acestui produs. P301+P312 În caz de înghițire: în caz de rău, consultați un medic. R330 Clătiți-vă gura. P314 Căutați sfatul medicului dacă vă simțiți rău. P501 Aruncați conținutul/recipientul în conformitate cu reglementările naționale.
Durata de viață a carcasei: 5 ani de la data producției (vezi pe ambalaj). Trebuie depozitat într-un recipient sigilat.
Compozitie: etilenglicol, pachet de inhibitori de coroziune hibrizi, apa distilata, colorant, componenta antispumanta.


Caracteristici:
Produsul este nou
Tip produs: Antigel


Cod: 881010


Producator: Winso
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Mar 2024, 05:13
0
vizualizări