Amplificator Camera 2x15W SD/USB/BT AK-699BT

130 Lei
Amplificator Camera 2x15W SD/USB/BT AK-699BT


Descriere:
Conectivitate bt fără fără: cipul bluetooth integrat de înaltă calitate acceptă o rază de streaming de până la 40 de picioare. O conexiune bluetooth simplă și convenabilă îmbunătățește stabilitatea distanței și calitatea sunetului, aducându-vă în era wireless
moduri de intrare multiple: amplificatorul acceptă intrare audio/ usb/ wireless. Conectați cu ușurință amplificatorul la dvd/tv/stb/mp3 player prin intrarea audio. Prin intrarea usb, puteți conecta amplificatorul la o unitate flash usb, acceptată pentru majoritatea formatelor de muzică.
Dimensiune mică design cool sunet puternic: are control independent de nivel și crossover pentru subwoofer-ul dvs. Are, de asemenea, butoane separate de control pentru bas, înalte și volum. Cu control de bas și înalte, design simplu, compact, practic și puternic.
Compact și puternic: mini amplificator acest aparat are un sistem de interfață usb pentru streaming audio fără fir, oferă o conexiune stabilă de înaltă calitate. Suport stereo surround pe 2 canale, echipat cu o mini telecomandă, mai convenabil pentru a controla de la distanță aparatul în orice unghi.

Bucurați-vă de audio de înaltă calitate: receptorul amplificator stereo cu două canale este perfect pentru karaoke, home theater, sistemul de sunet acustic și căștile de monitorizare. Vă oferă o amplificare a puterii suficient de puternică, care poate găzdui 2 seturi de difuzoare.


Caracteristici:
Cititor sd/usb, bluetooth, radio, corector ton, telecomanda


Cod: AK-699BT
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2024, 05:20
33
vizualizări