AR-3081270 Set pistoane cu arcuri

78 Lei

Set pistoane cu arcuri

Detalii produs Set pistoane cu arcuri

Setul de pistoane cu arcuri reprezinta o componenta esentiala pentru aparatele de curatat cu presiune, fiind compatibil cu modelul MPX 20 EHX. Acest set include pistoane de inalta calitate, impreuna cu arcurile aferente, asigurand o functionare optima si o durata de viata prelungita a aparatului de curatat. Fiind o piesa de schimb directa, instalarea este simpla si rapida, permitand utilizatorilor sa inlocuiasca piesele uzate fara a necesita servicii profesionale.

  • Compatibilitate: Perfect adaptat pentru AR-14653 - Aparat de curatat cu presiune MPX 20 EHX.
  • Calitate superioara: Materialele din care sunt fabricate pistoanele si arcurile garanteaza o rezistenta si o durabilitate indelungata.
  • Instalare usoara: Designul specific permite o inlocuire rapida si fara complicatii, fara nevoia de instrumente speciale sau interventii profesionale.

Beneficii Set pistoane cu arcuri

Acest set de pistoane cu arcuri este esential pentru mentinerea performantei aparatelor de curatat cu presiune. Prin inlocuirea pistoanelor si arcurilor uzate, utilizatorii isi pot prelungire semnificativ durata de utilizare a echipamentelor, evitand costurile si timpul pierdut cu reparatie frecvente. De asemenea, instalarea simpla si rapida contribuie la reducerea intreruperilor in lucrul cu aparatul, asigurand o revenire rapida la activitatile de curatare.

Data actualizării anunțului: 14 Iun 2024, 10:21
Vezi și: arcuri auto
0
vizualizări