Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

ATV CF Moto CForce 850 XC '19 (can-am, tgb, polaris)

7974
ATV CF Moto CForce 850 XC EPS - un nou model in lineup-ul CF Moto, se diferentiaza prin putere mare, manevrabilitate, confort si o serie de dotari si accesorii standard care il recomanda pentru o varietate de aplicatii, de la sarcini utilitare de dificultate mica si medie in preajma gospodariei pana la plimbari si intreceri cu prietenii sau competitii de profil. Poate fi folosit pentru explorarea cararilor neumblate si a traseelor de munte, la vanatoare, pescuit, in agricultura, amenajari, transport de materiale si echipamente si foarte multe altele, limita fiind complexitatea aplicatiei dumneavoastra. Fiabil si cu un design deosebit de atractiv, CForce 850 XC EPS cu servodirectie este partenerul dumneavoastra off-road care nu se da inapoi de la provocari.

Pretul standard include: servodirectie EPS, suspensii independente reglabile cu amortizoare pe gaz piggy-back, jante aluminiu, aparatori maini, protectii brate din aluminiu, cui remorcare, spatar pasager, troliu, discuri de frana ventilate, afisaj de bord LCD.

ATV CF Moto cu 2 ani garantie.

ATV de vanzare si in rate.

Culorile portocaliu si camuflaj costa +100 eur brut.

Pretul afisat este pentru varianta cu omologare Euro4 (inmatriculabila la politie). Modelul este disponibil si in varianta T3 (inregistrabila la primarie) la pretul 7554 eur + TVA.

Preturile nu includ TVA-ul, Taxele pentru Cartea RAR, Numere provizorii, si transportul catre beneficiar!
Date vehicul
An fabricație: 2019 Cilindree (cm3): 800
Data actualizării anunțului: 29 Oct 2019, 11:23
140
vizualizări