Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

CF Moto CForce 520S '17

5190

CF Moto CForce 520S - ATV utilitar-recreational cu un loc, pentru munca sau distractie. Modelul este echipat cu un motor puternic de 495cc care dezvolta 39CP, suficient pentru a va oferi o experienta antrenanta, pornire electrica, suspensii independente cu brate duble tip A fata si spate, frane hidraulice, o cutie de viteze CVT de inalta performanta si cu un rezervor de combustibil de 15 litri care asigura o autonomie optima.

Pretul include troliu, jante aluminiu, CVTech, bila remorcare, anvelope 25 inch CST Abuzz.


ATV CF Moto cu 2 ani garantie.

ATV de vanzare si in rate.

Culoare portocaliu costa +100 euro brut.

 

Pretul afisat este pentru varianta cu omologare T3B. Categoria T3B inseamna: tractoare cu roti, a caror viteza maxima constructiva nu depaseste 60 km/h, iar masa proprie este mai mica sau egala cu 600 kg. Modelul omologat T3B se va inmatricula la primaria din raza teritoriala a domiciliului proprietarului si acesta va obtine numere galbene (de fapt, tot negre, dar pe fond galben).

Modelul este disponibil si in varianta Euro4. Modelul cu Euro4 va fi inmatriculat la politie si va primi numere negre. Varianta Euro4 pe injectie aduce diferential blocabil fata si spate si viteza maxima de 90 km/h. Pretul pentru varianta Euro4 este 4529 euro + TVA (curs de referinta ING Bank vanzare din ziua platii)

CADOU: scut de protectie din aluminiu sau din plastic (la alegere) sau lama zapada ATV.

Cumpara de la ATVROM la cel mai bun pret.

Date vehicul
An fabricație: 2017 Cilindree (cm3): 495
Data actualizării anunțului: 04 Ian 2018, 12:55
4
vizualizări