Set balamale capota fata Jaguar XF X250 [2007 - 2011]

220 Lei
Set balamale capota fata Jaguar XF X250 [2007 - 2011] (2007 - 2011) Piesa din anunt este originala și provine din dezmembrări. CupolaSpeed - parc de dezmembrări auto, ne ocupam cu comercializarea pieselor auto originale second hand. Avem sediul în Suceava, str. Aurel Vlaicu cartier Itcani. Dispunem de o gama larga de piese auto atat pentru autoturisme cat si pentru autoutilitare. •⁠ ⁠Toate piesele sunt verificate înainte de a fi puse la vânzare ! •⁠ ⁠In caz de neconformitate piesa se poate returna în termen de 14 zile •⁠ ⁠Oferim garantie 30/90 zile in conditiile prevazute de certificatul de garantie cu care vine insotita piesa •⁠ ⁠Factura și TVA inclus la fiecare piesa •⁠ ⁠Livram in toata tara in maxim 24 h •⁠ ⁠Posibilitate VERIFICARE COLET (LA CERERE) ! •⁠ ⁠Oferim consultanta gratuită, apelați numerele de telefon pentru orice informație legată de produse •⁠ ⁠Prețurile pot fi și negociabile •⁠ ⁠Poze reale Atenție: unele prețuri postate pot fi eronate, iar stocul este posibil sa nu fie actualizat, de aceea indicat ar fi sa faceți comanda telefonic pentru confirmare de catre unul din agentii nostri de vanzari.

Piesa din anunt este originala și provine din dezmembrări.
CupolaSpeed - parc de dezmembrări auto, ne ocupam cu comercializarea pieselor auto originale second hand. Avem sediul în Suceava, str. Aurel Vlaicu cartier Itcani. Dispunem de o gama larga de piese auto atat pentru autoturisme cat si pentru autoutilitare.
- Toate piesele sunt verificate înainte de a fi puse la vânzare !
- In caz de neconformitate piesa se poate returna în termen de 14 zile;
- Oferim garantie 30/90 zile in conditiile prevazute de certificatul de garantie cu care vine insotita piesa;
- Factura și TVA inclus la fiecare piesa;
- Livram in toata tara in maxim 24 h;
- Posibilitate VERIFICARE COLET (LA CERERE) !
- Oferim consultanta gratuită, apelați numerele de telefon pentru orice informație legată de produse;
- Prețurile pot fi și negociabile;
- Poze reale
Atenție: unele prețuri postate pot fi eronate, iar stocul este posibil sa nu fie actualizat, de aceea indicat ar fi sa faceți comanda telefonic pentru confirmare de catre unul din agentii nostri de vanzari.
Piesă auto compatibilă cu:
Jaguar XF
Data actualizării anunțului: 20 Iul 2024, 21:41
6
vizualizări