Set 2 Buc Bare Portbagaj Universale Transversale Aluminiu Cu Cheie BAG001

255 Lei
Set 2 Buc Bare Portbagaj Universale Transversale Aluminiu Cu Cheie BAG001



Descriere:
Capacitate mare de încărcare: Sunt fabricate din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență și special concepute pentru distribuirea uniformă a încărcăturii, suficient de puternice pentru a suporta obiecte cu o greutate maximă de 150 kg.
Mecanism de blocare: sistem de blocare încorporat pe barele transversale ale acoperișului pentru a preveni furtul acestuia. Și, este proiectat cu un capac ABS durabil pentru a proteja gaura cheii de vreme rea.
Material de înaltă calitate: bretele adoptă oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru o duritate mai puternică, o performanță mai bună împotriva ruginii și o rupere mai puternică. În plus, există 2 tipuri de cârlige atașate cu tampoane de cauciuc pentru a se potrivi vehiculelor dvs. fără zgârieturi de vopsea.
Aplicație largă: pot fi montate pe majoritatea vehiculelor a căror distanță între canelurile de ploaie este de 110 cm-114 cm/43,3 in-44,9 inch și sunt utilizate pe scară largă pentru transportul de mărfuri, cum ar fi caiace, canoe, bagaje, snowboard-uri, biciclete de schi, undițe de pescuit, etc.
Design aerodinamic: Capetele curbate ale barelor transversale sunt proiectate conform principiilor aerodinamice pentru a reduce zgomotul sau rezistența vântului. Între timp, cu greu va afecta aspectul vehiculelor dumneavoastră.


Specificații:
Material: Aliaj de aluminiu
Capacitate de încărcare: 150 kg
Dimensiunea produsului: Aproximativ 110 x 5 x 7 cm/43,3 x 2 x 2,8 in
Lungime totală: aproximativ 110 cm/43,3 in


Caracteristici:
-Produsul este nou


Cod: BAG001


Producator: After Market
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Apr 2024, 05:04
105
vizualizări