Set 2 becuri led H1 Canbus 360 grade 60W/set 12V-24V

300 Lei

Produs nou cu factura si garantie

Set 2 becuri led H1 Canbus 360 grade 60W/set 12V-24V

Racirea este asigurata de un ventilator de mare putere ( 13.000 rotatii pe minut). Aprinderea este foarte rapida, doar 0.15 secunde , ceea ce il face ideal pentru faza lunga sau unde este necesara aprinderea aproape instant.

 

Putere: 60W /set

Tensiune alimentare: 9-32V

Material: Aluminiu

Culori disponibile: Alb rece - 6000K

Soclu: H1

Luminozitate: 6200 Lumeni

Unghi fascicul lumina: 360°

Datorita dimensiunii ventilatorului, este posibil in anumite faruri sa nu se potriveasca. In acesta situatie se pot returna, singurele costuri suportate de  client fiind doar costurile de livrare (Nu se returneaza costurile de transport, nu se primesc coletele cu ramburs sau plata la destinatie, rambursarea banilor nu se face la curier ci se face doar in cont IBAN furnizat pe email si numai dupa primirea si verificarea produselor returnate).

Pentru anumite modele de masini, in funtie de tipul de prindere al becului in far, este posibil sa fie nevoie de inele adaptoare. Acestea nu sunt incluse. Verificati modul de fixare al becului in far inainte de a face comanda.

Pretul este pe set de 2 bucati 

Produs nou!

Livrare rapida prin Fan Courier

Toate produsele noastre sunt absolut noi și acestea sunt realizate din materiale rezistente și flexibile, de înaltă calitate

Pentru instalarea corecta a pieselor sunt necesare cunoștințe esențiale de montaj

Se recomandă cumparatorului sa încredințeze instalarea expertului

Produsul este exact ca in fotografii.

 

Data actualizării anunțului: 14 Ian 2023, 05:41
19
vizualizări