Set Becuri Philips H4 12V 55473EKKM

40 Lei
Set Becuri Philips H4 12V 55473EKKM

Toate becurile de care aveţi nevoie într-un singur kit

Kit de schimb cu becuri H4

H4

Kitul Easy conţine faruri care asigură cu 30% mai multă luminăSoluţiile noastre de iluminat produc o rază de lumină puternică şi precisă, cu randament luminos superior. Profitaţi de înlocuirea farurilor pentru a vă mări vizibilitatea pe carosabil.

Kitul Easy are becuri de far ce oferă o vizibilitate cu până la 30% mai bunăFiind proiectat ţinând cont de şoferi, kitul Easy a fost optimizat pentru a încăpea în portbagaj sau torpedo, ocupând un spaţiu redus.

Gama acoperă 90% din parcul autoOferind o gamă foarte variată de becuri de schimb, kiturile de schimb de la Philips sunt adecvate pentru 90% din parcul auto. Acestea reprezintă alegerea perfectă pentru şoferii preocupaţi de siguranţă.

Cutia are o structură robustă pentru a preveni deteriorarea sau spargereaCutiile cu kituri de schimb sunt fabricate din materiale solide şi sunt proiectate să reziste la deteriorări mecanice pentru a preveni spargerea becurilor.

Kitul de schimb conţine becuri Philips de calitate omologatăKiturile de schimb Philips conţin cele mai bune produse din clasa lor. Acestea sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate şi sunt testate la cele mai ridicate sarcini, pentru a maximiza siguranţa şi confortul la volan pentru clienţii noştri. Întreaga noastră producţie de becuri este meticulos testată, controlată şi certificată (ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000) la cele mai înalte cerinţe ECE.
Tip bec: H4 Producător: Philips
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 02 Apr 2024, 05:25
14
vizualizări