Bec Philips H7 12V 55W Crystal Vision Ultra Moto 12972CVUBW

80 Lei
Bec Philips H7 12V 55W Crystal Vision Ultra Moto 12972CVUBW

Călătoreşte cu stil

Lumină albă strălucitoare

Tip de lampă: H7
Pachet de: 1
12 V 55 W
Mai multă eleganţă

Lumină albă puternică pentru un aspect xenon elegantCrystalVision ultra moto este o lampă unică cu halogen care oferă lumină albă puternică. Tehnologie de vârf şi eficienţă ridicată pentru a-ţi scoate în evidenţă şi personaliza motocicleta, cu vizibilitate şi confort sporite.

Respectă standardele ridicate de calitate ale omologării ECEProdusele şi serviciile Philips pentru industria auto sunt considerate cele mai bune pe piaţa producătorilor de echipamente originale, precum şi pe piaţa pieselor de schimb. Fabricate din materiale de înaltă calitate şi testate conform celor mai înalte standarde, produsele noastre sunt concepute pentru a maximiza siguranţa şi confortul experienţei de condus a clienţilor. Întreaga gamă de produse este meticulos testată, controlată şi certificată (ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000) la cele mai înalte cerinţe ECE. Pe scurt, aceasta este calitatea în care poţi avea încredere.

Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitateSticla de cuarţ UV este mai puternică decât sticla călită şi este extrem de rezistentă la temperaturi extreme şi la vibraţii, ceea ce elimină riscul de explozie. Astfel, lămpile din sticlă de cuarţ de la Philips (filament 2650 ºC şi sticlă 800 ºC) pot rezista şocurilor termice severe. Având o capacitate de presiune crescută în interiorul lămpii, sticla de cuarţ UV poate produce o lumină mai puternică. Iar aceasta înseamnă o experienţă îmbunătăţită a condusului, indiferent cât de întunecat este drumul din faţă.

Alegerea producătorilor importanţi de motocicleteDe peste 100 de ani, lămpile Philips sunt un produs de vârf al industriei de sisteme de iluminat auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard pentru vehiculele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu un sistem de iluminat de la Philips.

Tip bec: H7 Producător: Philips
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 02 Apr 2024, 05:25
53
vizualizări