Bec Philips H7 12V 55W Whitevision Ultra 4200K 12972WVUSM

140 Lei
Bec Philips H7 12V 55W Whitevision Ultra 4200K 12972WVUSM

Soclu: H7

Tensiune: 12V

Cod: 12972WVUSM

Aspect elegant irezistibil
Cele mai noi lumini albe elegante pentru maşina ta
Tip de lampă: H7
Pachet de: 2+2
12 V, 55 W
Lămpi de poziţie w5w incluse

Lumină albă clară de până la 4200 kelvini
Cu o luminozitate de până la 4200 kelvini, lămpile de faruri Philips WhiteVision ultra revoluţionează aspectul maşinii tale cu o lumină albă clară. Alegerea potrivită pentru o experienţă de conducere luminoasă şi elegantă!

Upgrade cu halogen pentru faruri, care oferă un aspect extrem de elegant
Philips WhiteVision ultra este proiectat pentru conducătorii auto care caută un upgrade cu stilul şi aspectul iluminării LED, dar conduc un vehicul cu tehnologie halogen. Mulţumită noii şi avansate formule de acoperire a sticlei, becurile WhiteVision ultra sunt cele mai albe becuri cu utilizare rutieră legală din gama noastră, oferind un aspect uimitor în reflectoarele farurilor.

Faruri albe uimitoare cu utilizare rutieră legală pentru aspect elegant
Becurile WhiteVision ultra pentru modernizarea farurilor sunt certificate ECE pentru lumină albă puternică pe drum. Conducătorii auto se bucură de un aspect vibrant şi un bec permis de lege, conform regulamentelor relevante. Fără a compromite siguranţa prin orbirea maşinii din faţă, îţi oferă o vizibilitate excelentă.

Cele mai albe becuri din gama noastră pentru eleganţă pe drum
Lumina mai bună şi mai intensă permite performanţe superioare pe drum. Cu o geometrie optimizată a filamentelor, de înaltă precizie, umplere cu gaz sub presiune înaltă, strat de acoperire de înaltă precizie şi sticlă de cuarţ UV de înaltă calitate, becurile pentru faruri Philips WhiteVision ultra stabilesc un nou standard pentru lumina albă cu utilizare rutieră legală. Proiectate pentru stil şi vizibilitate excelente, aceste becuri pentru faruri asigură o experienţă mai relaxată şi distractivă a condusului.

Nu face compromisuri la siguranţă, schimbă în perechi
Este pur şi simplu mai eficient să schimbi ambele becuri de far, în loc să înlocuieşti doar unul ars. Becurile noi, moderne, au o putere luminoasă crescută şi performanţe mai bune, oferind o experienţă de conducere mai sigură. În general, beneficiile şi avantajele de înlocuire în pereche sunt numeroase: mai puţine complicaţii, economii de costuri, evitarea defectării becurilor de faruri, fascicul mai luminos şi mai uniform şi, mai presus de toate, siguranţă.

Philips este alegerea producătorilor importanţi de autoturisme
Cu o prezenţă de peste 100 ani, tehnologia Philips avansată de iluminare este renumită în industria auto. Produsele Philips cu calitate de echipament original sunt concepute şi dezvoltate urmând procese stricte de control al calităţii (inclusiv normele ISO aplicabile), rezultatul fiind standarde de producţie constant ridicate. WhiteVision ultra este compatibil cu modelele de autoturisme ale marilor producători, precum Audi, BMW, Ford, GM, Toyota şi Volkswagen. Pentru mai informaţii, consultă ghidul de alegere a produselor.

Lumină albă pentru vizibilitate şi confort sporite
Noua formulă de acoperire WhiteVision ultra şi lumina albă rece îmbunătăţesc semnificativ vizibilitatea pe timp de noapte şi confortul şoferului prin reducerea oboselii ochilor. Atunci când designul se îmbină cu funcţionalitatea, te poţi bucura de un aspect grozav şi confort de conducere îmbunătăţit.

Vizibilitate cu 60% mai bună pentru claritate maximă
Un model de fascicul mai lung, cu vizibilitate cu până la 60% mai bună faţă de standardul legal minim, îţi permite nu doar să vezi mai clar alţi participanţi la trafic, dar şi să fii văzut mai clar. Îţi îmbunătăţeşte siguranţa, oferindu-ţi mai mult timp de reacţie la posibilele pericole de pe drum.

Compatibil cu:
Renault Trafic

Tip bec: H7 Producător: Philips
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Ford Model A
Renault Trafic
Data actualizării anunțului: 22 Oct 2021, 20:11
11
vizualizări