Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Difuzor două căi 16,5cm FOCAL PS 165 V1 Putere nominala: 80W Putere maxima: 120W

1049 Lei

DEALER AUTORIZAT FOCAL IN BUCURESTI CU OPTIUNE DE MONTAJ IN TOATA TARA LA CEL MAI BUN PRET!

CATEGORIE PERFORMANCE


Acest kit component cu 2 căi cu woofere de 6 1/2″ poartă cu adevărat semnătura Focal. PS 165 V1 este echipat cu aceleași tehnologii de ultimă generație ca și celelalte difuzoare din linia Performance: Con din Polyglass, șasiu din aluminiu tăiat cu diamant, mufa de fază și tweetere cu dom inversat din aluminiu prelucrat. Kitul audio auto PS 165 V1 face cu adevărat diferența. Acesta poate fi folosit foarte ușor pentru a configura o instalație personalizată de înaltă calitate. Crossover-ul său separabil, cu o parte pentru woofer și cealaltă pentru tweeter, facilitează mult instalarea. Oferind un sunet de înaltă fidelitate și o sensibilitate ridicată, PS 165 V1 vă va asigura cele mai bune performanțe, indiferent dacă folosiți sau nu un amplificator.

Putere nominala: 80W 

Putere maxima: 120W

Numar cai: 2

Sensibilitate: 92.5 dB

Gama de frecventa: 60 - 20000 Hz

Diametru: 16.5 cm 

Adancime de montare: 62.5 mm


OPTIONAL: RADIO CD-MP3 ,PLAYERE AUTO, SUBWOOFERE AUTO, AMPLIFICATOARE AUTO, PROCESOARE DE SUNET, PACHETE CAR AUDIO, KIT DE CABLURI, ISONORIZARE AUTO, cu montaj profesional in marile orase din tara la cel mai bun pret garantat!

OPTIONAL: ASIGURAM MONTAJ CONTRA COST CU PERSONAL CALIFICAT IN BUCURESTI, ALBA-IULIA, ARAD, BRASOV, BAIA-MARE, BISTRITA, BRAILA, BUZAU, BOTOSANI, BACAU, CONSTANTA, CRAIOVA, CLUJ-NAPOCA, DEVA, FOCSANI, GALATI, IASI, LUGOJ, ORADEA, ODORHEIU-SECUIESC, PITESTI, PIATRA-NEAMT, PETROSANI, PLOIESTI, RM VALCEA, TARGOVISTE, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU-MURES, TULCEA. 

Cod produs - SKU
PS 165 V1
Categorie
FOCAL, DIFUZOARE COMPONENTE
Producator
FOCAL
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Audi A3 8V
Audi A4 B4
Audi A4 B7
Audi A6
Audi A7
Audi B4
Audi Q7
Audi Q8
Audi Quattro
Audi R8
Data actualizării anunțului: 11 Aug 2023, 20:31
11
vizualizări