Adaugă anunț

PROMOTIE MONTAJ INCHIDERE CENTRALIZATA CU TELECOMANDA LOGAN DOAR 50 LEI

50 Lei

ANUNTUL SE REFERA LA MANOPERA PENTRU MONTAREA MODULELOR UNIVERSALE CU TELECOMANDA PRIN CONECTAREA LA INCHIDEREA CENTRALIZATA A MASINII CU MODULUL CLIENTULUI SAU PUTEM MERGE IMPREUNA SA CUMPARAM (MAXIM 80 LEI). PENTRU MASINI CARE NU AU INCHIDERE CENTRALIZATA SE ADAUGA 30 LEI PENTRU FIECARE USA COST TOTAL 4 USI PLUS MODUL 170 LEI) SI EVENTUAL INCA 50 LEI PENTRU DESCHIDERE PORTBAGAJ DIN TELECOMANDA DACA SE DORESTE ACEST LUCRU SI DACA MODULUL PERMITE. PENTRU DESCHIDERE PORTBAGAJ DIN TELECOMANDA ESTE NECESAR UN ALT MOTORAS. SE POATE MONTA SI BUTON PENTRU DESCHIDERE DIN MASINA PENTRU A MENAJA BUTONUL TELECOMENZII SAU PENTRU A SE EVITA SCOATEREA CHEII DIN CONTACT SAU BUZUNAR SPECIAL IN ACEST SENS. MONTAREAA ACESTUI BUTON ESTE GRATUITA.
OFER SERIOZITATE, PROFESIONALISM, ASPECT INGRIJIT AL LUCRARII, MONTAJ FOARTE DISCRET, FARA FIRE APARENTE SI FARA AFECTAREA INSTALATIEI ELECTRICE A MASINII.
MONTEZ DEASEMENEA SI ALTE MODULE DE SECURITATE (ALARME, SENZORI PARCARE, TRACKER GPS, ETC.), SISTEME AUDIO, SISTEME ILUMINARE XENON, ETC.pRETURI MINIME, SE DISCUTA TELEFONIC.

Stare produs
Nou / Fără factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Dacia Logan
Data actualizării anunțului: 16 Iun 2021, 00:16
4656
vizualizări