Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Difuzor două căi FOCAL ISU 200 Putere nominală: 80 W RMS Putere maximă: 160 W

899 Lei

DEALER AUTORIZAT FOCAL IN BUCURESTI CU OPTIUNE DE MONTAJ IN TOATA TARA LA CEL MAI BUN PRET!

CATEGORIE INTEGRATION


ISU 200 este rezultatul cercetarii privind constrangerile asociate cu utilizarea locatiilor originale. Cu adevarat compact, puternic si se potriveste oriunde, face posibila imbunatatirea sistemelor audio fara modificari tehnice majore la interiorul vehiculului dumneavoastra. 

Forma sa foarte compacta, obtinuta prin reducerea adancimii carcasei, si filtrele sale incorporate inseamna ca acest kit este usor de montat si conectat la unitatea principala originala. 

Noua generatie Universal vine cu inovatiile sale noi, inclusiv un nou tweeter inversat din aluminiu/magneziu pentru inalte si mai detaliate. De asemenea a fost proiectat un nou sasiu pentru o integrare optima si un design elegant. Si toate acestea au un singur obiectiv: sa oferim produse usor de montat, care pastreaza sunetul excelent.


  • Putere nominală: 80 W RMS
  • Putere maximă: 160 W
  • Sensibilitate (2,83V/1m): 93dB
  • Răspuns în frecvență: 40 Hz - 21 kHz
  • Tip de con: Poliglas
  • Tip surround: Butil
  • Impedanță nominală: 4 Ω
  • Diametrul VC: 1"" (25 mm)


OPTIONAL: RADIO CD-MP3 ,PLAYERE AUTO, SUBWOOFERE AUTO, AMPLIFICATOARE AUTO, PROCESOARE DE SUNET, PACHETE CAR AUDIO, KIT DE CABLURI, ISONORIZARE AUTO, cu montaj profesional in marile orase din tara la cel mai bun pret garantat!

OPTIONAL: ASIGURAM MONTAJ CONTRA COST CU PERSONAL CALIFICAT IN BUCURESTI, ALBA-IULIA, ARAD, BRASOV, BAIA-MARE, BISTRITA, BRAILA, BUZAU, BOTOSANI, BACAU, CONSTANTA, CRAIOVA, CLUJ-NAPOCA, DEVA, FOCSANI, GALATI, IASI, LUGOJ, ORADEA, ODORHEIU-SECUIESC, PITESTI, PIATRA-NEAMT, PETROSANI, PLOIESTI, RM VALCEA, TARGOVISTE, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU-MURES, TULCEA. 
Cod produs - SKU
ISU 200
Categorie
FOCAL, DIFUZOARE COMPONENTE
Producator
FOCAL
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Toyota Auris
Toyota Avensis
Toyota C-HR
Toyota Corolla
Toyota Dyna
Toyota Hilux
Toyota Land Cruiser
Toyota Prius
Toyota RAV 4
Toyota Yaris
Data actualizării anunțului: 12 Aug 2023, 05:40
10
vizualizări