Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

VW Golf 1.9 SDI 2000

1250

Nemtoaica sanatoasa si frumoasa caut sa-mi refac viata alaturi de TINE. M-am nascut in 2000 in Germania, dar am invatat sa merg in Romania din 2013. 

Inca de la inceput am avut o relatie deosebita fiind fidela unicului meu stapan din Romania, dar care zice ca nu poate cu doua deodata. A ales-o pe ailalta .... Treaba lui! 

Si cate am facut pentru el ... vara sau iarna, pe soare, pe ploaie sau ninsoare, l-am dus peste tot fara sa ma plang de nimic. Cat timp am fost cu el nu i-am cerut decat sa ma ingrijeasca. Nimic altceva!

Sa stii ca nici la mancare nu sunt pretentioasa. Daca te porti frumos cu mine pot sa beau si doar 5 %. Daca imi faci plinul pot sa merg si peste 1000 km. 

Am doar 1860 cmc si 5+1 viteze. Desi lumea zice ca nu mai sunt chiar tinerica, sa stii ca ma tin bine, nu ma dor articulatiile, am suspensii aproape noi. Doctorii spun ca mai am multi ani inainte. Daca ai indoieli facem un test la medicul tau.

Port haine textile (am huse noi), o sa iti placa vara ca nu sunt prea incinsa cand te lipesti de mine, iar iarna ca nu sunt respingator de rece. Am AC (aer conditionat), faruri reglabile, genti aluminiu si cauciucuri de iarna aproape noi. 

O sa te rasfat ce n-ai vazut. Am MP3 player cu USB si o sa iti cant practic orice melodie. Practic, tu trebuie sa te bucuri de placerea condusului si de mentinerea vitezei.

Am filtre, uleiul si placutele de frana noi noute, astfel ca dupa ce incepem relatia noastra sunt gata sa mergem oriunde impreuna. Am inchidere centralizata cu telecomanda, oglinzi electrice si geamuri electrice.

Vreau sa te fac fericit(a). Suna-ma!

P.S.: EXCLUS SCHIMBURI!!!

Motorizare
Versiune motor: 1.9 SDI Cilindree (cm3): 1899 Putere motor (CP): 75 Kilometraj: 360000 Norma euro: Euro 2 Combustibil: Motorină
Date vehicul
An fabricaţie: 2000 Culoare: Gri Vopsea metalizată: da Caroserie: Coupe Număr uşi: 2 uși Număr de locuri: 5 locuri Înmatriculare: Înmatricutată RO Transmisie: Manuală Tracţiune: Tracțiune faţă
Dotări
ABS Aer condiţionat Airbag Geamuri electrice Închidere centralizată Jante de aliaj Oglinzi electrice Radio / CD Servodirecţie
Data actualizării anunțului: 31 Mai 2017, 22:51
2852
vizualizări