K2 Magic Burete Melanina Aplicator K290

5 Lei


K2 Magic Burete Melanina Aplicator K290


Descriere:
Burete melaminat extrem de versatil și super eficient conceput pentru a îndepărta murdăria dură fără a utiliza detergenți. Datorită structurii sale unice, șterge murdăria ca o radieră care șterge un creion dintr-un caiet. Nu necesită utilizarea de substanțe chimice, prin urmare este perfect pentru curățarea suprafețelor sensibile la detergent.


Buretele melaminat K2 este perfect pentru curățarea elementelor de tapițerie din plastic, sticlă, vinil și piele din interiorul mașinii. Fiabil la îndepărtarea murdăriei persistente de pe suprafețe dure. Îndepărtează cu ușurință murdăria de pe materialele cu suprafețe poroase.


În mașină, este perfect pentru curățare, printre altele orice plastic din interiorul mașinii, inclusiv tabloul de bord, stâlpii, mulaje, panourile ușilor, praguri și jante, materiale plastice exterioare, tapițerie din piele, geamuri.


Pe lângă autovehicule, este potrivit pentru curățarea cupelor pătate, oțel inoxidabil, suprafețe de podea, lacuri, materiale plastice, sticlă, mobilier și accesorii de baie, dulapuri de bucătărie, pantofi, gresie, pereți și multe altele. Îndepărtează urmele și murdăria aparent permanente de pe creioane colorate, pixuri și cerneală.


Permanent. Nu se rupe. Nu se sfărâmă.


Dimensiune: 6 x 10 x 2 cm


Cod: K290


Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mai 2024, 05:02
4
vizualizări