Moje Auto Virage Burete Microfibra 97-006

10 Lei

Moje Auto Virage Burete Microfibra 97-006



Descriere:
Buretele Moje Auto Virage cu Microfibra este un produs util atat in garaj, acasa, cat si chiar si la birou. Este aplicabil universal datorită combinației a două materiale foarte practice. Un burete excepțional de durabil tuns cu microfibră delicată creează un produs durabil și eficient care face curățarea mult mai ușoară, printre altele. caroserie, geamuri sau oglinzi. Datorită proprietăților sale mari de absorbție și fără praf, buretele poate fi folosit atât pentru curățarea umedă, cât și pentru curățarea uscată. Acesta este un produs de neînlocuit în fiecare gospodărie. Șoferii apreciază în special buretele pentru utilizarea sa versatilă. Nu există egal în curățarea umedă! Buretele vă permite să înmuiați eficient suprafața și să spumați soluția de curățare, în timp ce microfibra delicată colectează murdăria fără riscul de a se zgâria. Aceasta este cea mai bună alternativă la bureții tradiționali care nu funcționează bine la spălarea caroseriei.


Cum se utilizează:
De ce ai nevoie?
Buretele meu Auto Virage tuns cu microfibră,
Solutie de spalare,
Găleată,


Pasul 1
Utilizați un burete pentru curățarea umedă:

Buretele Moje Auto Virage tuns cu Microfibre este un produs ideal pentru curatarea diferitelor suprafete. La curățarea umedă, pur și simplu pregătiți soluția de curățare într-o găleată și apoi înmuiați un burete acoperit cu microfibră în ea. Daca vrem sa inmuiam bine murdaria, nu stoarcem produsul, ci doar il aplicam direct cu solutia pe suprafetele curatate. Apăsând ușor, facem mișcări circulare. Așa colectăm murdăria care este absorbită de fibrele din microfibră. Clătim buretele și curățăm din nou părțile ulterioare.


Pasul 2
Atingeți produsul pentru curățare chimică:

Puteți folosi și un burete tuns cu microfibră pentru curățarea chimică. Utilizați-l dacă doriți să curățați părți mici ale caroseriei, oglinzilor sau geamurilor. De asemenea, puteți umezi ușor buretele pentru a curăța tapițeria sau alte suprafețe din mașină fără a folosi detergenți. Puteți folosi și buretele de curățare chimică pentru treburile casnice sau pentru ștergerea mobilierului de birou.


Pasul 3
Utilizați un burete cu microfibră pentru a usca suprafața:

My Auto Virage Sponge tuns cu microfibră poate fi folosit pentru a usca suprafețele. Doar ștergeți suprafața umedă cu ea, iar microfibra și buretele absorbant vor absorbi toată umezeala. Îl puteți folosi, de exemplu, pentru a îndepărta umezeala de pe geamurile aburite ale mașinii. Poate fi folosit și acasă, de exemplu pentru a elimina aburul din oglindă după un duș sau pentru a usca cabina.


Pasul 4
Curățarea buretelui:

După fiecare utilizare, My Auto Virage Sponge tuns cu Microfibră necesită o curățare temeinică. Pentru a face acest lucru, clătiți toată murdăria și reziduurile de detergent sub jet de apă. Ținând produsul sub un jet de apă călduță, stoarceți murdăria și preparatele rămase, frecând din interior spre exterior cu degetele. Când buretele nu mai face spumă și apa iese curată, puteți stoarce excesul de umiditate și îl puteți lăsa deoparte să se usuce complet.


Pasul 5
Uscarea și depozitarea produsului:

Deoarece produsul are proprietăți absorbante ridicate, ar trebui să fie complet uscat înainte de depozitare. Cu toate acestea, nu trebuie uscat în uscător de rufe sau pe calorifer, ci doar lăsat într-un loc uscat și aerisit până când umiditatea se evaporă complet. Buretele uscat poate fi păstrat până la următoarea utilizare. Buretele meu Auto Virage tuns cu microfibră este cel mai bine păstrat într-un recipient închis.


Informații suplimentare
Buretele tăiat cu microfibră moale este excepțional de blând cu suprafețele curățate. Datorita structurii sale, produsul este perfect pentru spalarea si ingrijirea diverselor suprafete si suprafete auto acasa sau la birou. Utilizarea sa universală se datorează combinației a două materiale - un burete absorbant și microfibră delicată. Acest duo înseamnă că Moje Auto Virage Sponge tuns cu Microfibră absoarbe multă soluție de curățare, asigurând umezirea adecvată a suprafeței curățate. Combinat cu un șampon auto de bună calitate, va curea cantități mari de spumă activă. Datorită acestui fapt, produsul va înmuia și va îndepărta eficient murdăria, de exemplu, de pe caroserie. Datorită acoperirii superioare cu microfibră delicată, buretele este fără praf, deci poate fi folosit și uscat. Extrem de ușor de păstrat curat, devine un produs reutilizabil.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 97-006


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mai 2024, 05:02
6
vizualizări