Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

CAMERA VIDEO DE MARSARIER LOOK OEM DEDICATA OPEL MOVANO RENAULT MASTER NISSAN NV400 CU SENZOR SONY

599 Lei
CAMERA VIDEO DE MARSARIER LOOK OEM DEDICATA OPEL MOVANO RENAULT MASTER NISSAN NV400 CU SENZOR SONY CCD 170º MARCA XTRONS CAMRON01

DEALER XTRONS IN ROMANIA CU OPTIUNE DE MONTAJ CALIFICAT IN TOATA TARA!
NOUL MODEL DE CAMERA VIDEO AUTO DE MERS INAPOI LOOK OEM DEDICATA 
OPEL MOVANO / RENAULT MASTER / NISSAN NV400, CU LENTILA SONY, VIZUALIZARE 170°, ESTE COMPATIBILA CU ORICE DVD / MONITOR / NAVIGATIE CARE ARE INTRARE PENTRU CAMERA VIDEO (rear view camera), SAU ORICE APARAT CU ECRAN SI INTRARE VIDEO.

* Camera este compatibila cu:

- OPEL MOVANO 2010 - 2019


- RENAULT MASTER 2010 - 2019


- NISSAN NV400 2010 - 2019


* DVD-ul are o conexiune dedicata pentru camera video pentru mers inapoi, care sa va ajute sa parcati si sa mergeti cu spatele in siguranta.

* Camera se conecteaza automat cand introduceti schimbatorul de viteza in marsarier. In acest fel puteti viziona aria din spatele masinii, si puteti evita accidente in cazul in care copii sau animale ar fi in spate masinii.

* Aria larga de vizualizare imbunatateste foarte mult securitatea in conducere atat pentru sofer cat si pentru ceilalti participanti la trafic.


* Camera se monteaza pe al treilea stop de frana, conferind masinii un look ca de fabrica (OEM) fara sa afecteze garantia masinii.

* Specificatii Tehnice:

Aceasta camera este special conceputa pentru a fi instalata pe Opel Movano, Renault Master si Nissan NV40. Camera video auto instalata la inaltime ofera o vedere perfect la mersul cu spatele si este foarte rezistenta datorita clasei de protectie IP69K.
Sistem de prindere inteligent astfel incat ofera o vizibilitate maxima pentru masinile lungi si inalte.
Senzori de infrarosu pentru o vedere buna pe timp de noapte.
Camera are nivel de protectie IP69K. Nivelul IP69K presupune rezistenta camerei la jeturi de apa de temperatura si presiune ridicata (apa la 80 de grade, cu o presiune de 80-100 Bar si debit de 14-16l de apa pe minut).

Rezolutie de 976x596 pixeli si 650 linii ceea ce ofera o imagine de calitate superioara una dintre cele mai bune pe piata.
Deschidere de 170 de grade a unghiului de vizibilitate oferind siguranta la mersul cu spatele si o vedere destul de larga pentru evitarea obstacolelor.
Vedere pe timp de noapte foarte buna datorita senzorilor de lumina.
Calitate superioara la finisaje, calitate si anduranta.

* Specificatii:

Infrarosu : Da

Tip senzor video: CCD Sony

Dimensiune senzor video: 1/3

Unghiul de deschidere: 170

Iluminare minima: 0.1 Lux

Leduri iluminare: Da

Microfon: Optional

Deschidere unghi lentila: 170 grade

Rezolutie: 650 Linii

Numar becuri infrarosu: 6

Nivel protectie apa/socuri: IP69

Numar pixeli: 976x596


* Pachetul contine:

Camera de marsarier LOOK OEM XTRONS CAMRON01
Cablu RCA 10m
Cablu de alimentare cu mufa Jack

* OPTIONAL: ASIGURAM MONTAJ CONTRACOST CU PERSONAL CALIFICAT IN BUCURESTI, ARAD, BRASOV, BAIA-MARE, BISTRITA, BRAILA, BUZAU, BOTOSANI, BACAU, CONSTANTA, CRAIOVA, CLUJ-NAPOCA, DEVA, FOCSANI, GALATI, IASI, LUGOJ, ODORHEIU-SECUIESC, ORADEA, PITESTI, PIATRA-NEAMT, PETROSANI, PLOIESTI, RM VALCEA, TARGOVISTE, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU-MURES, TULCEA

Puteti comanda aparatul in deplina siguranta on line sau telefonic, urmand a fi livrat prin curier rapid/posta, plata facandu-se numai in momentul primirii produsului!
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Nissan Maxima
Nissan NP 300
Opel Movano
Renault Master
Renault Rapid
Renault Trafic
Data actualizării anunțului: 18 Apr 2021, 18:41
10
vizualizări