Carlig de remorcare auto Citroen Jumper Platforma L1 L2 L3 2006-prezent 2 suruburi Hakpol

790.9 Lei

Carlig de remorcare auto Citroen Jumper Platforma L1 L2 L3 2006-prezent 2 suruburi Hakpol

Carligul de remorcare tip flansa pentru “Citroen Jumper Platforma L1 L2 L3 2006-prezent” este produs de firma Hakpol, companie cu sediul in Polonia, a carei activitate a inceput in anul 1991. In prezent, Hakpol produce peste 800 de modele de carlige de remorcare, pentru o gama variata de autoturisme.


Fiecare produs este omologat si certificat la nivel European, omologarea fiind valabila inclusiv pe teritoriul Romaniei. Astfel, carligele de remorcare marca Hakpol prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.


Sarcina maxima de remorcare a acestuia este de 3100 kg, in timp ce sarcina verticala de apasare pe bila este de 120 kg.


Carligul de remorcare tip flansa pentru “Citroen Jumper Platforma L1 L2 L3 2006-prezent” este dedicat masinii Dvs. si nu afecteaza garantia acesteia. Pentru montare, acesta este livrat impreuna cu accesoriile de prindere si schema tehnica, respectand indicatiile constructorului auto.


Tipul carligului de remorcare este tip flansa, bila de remorcare fiind detasabila cu ajutorul celor 2 suruburi. Avantajele acestui tip de produs sunt posibilitatea reglarii inaltimii bilei de remorcare si inlocuirea acesteia ca piesa de schimb, in cazul uzurii. Datorita acestor caracteristici, carligele tip flansa se preteaza in principal pentru autoutilitare si SUV-uri, avand utilitate in activitati din domeniul agricol, transport auto, transport utilaje etc.


Pentru functionarea corecta a semnalelor luminoase atat pe masina cat si pe dispozitivul remorcat, este necesara montarea unei instalatii electrice speciale, prevazuta cu modul de protectie CAN-BUS, pe care o regasiti in rubrica “Accesorii suplimentare”.


Calitatea produsului este garantata de specificul procesului tehnologic de productie, printre avantaje regasindu-se vopsirea in camp electrostatic si automatizarea fluxului de productie cu ajutorul robotilor industriali. Garantia oferita pentru produsele marca Hakpol este valabila 5 ani.


Dupa parcurgerea primilor 1000 km, este necesara verificarea si strangerea suruburilor, conform specificatiilor tehnice livrate odata cu produsul. De asemenea, se recomanda masurarea periodica a diametrului bilei de remorcare, pentru a va asigura ca acesta nu este mai mic de 49mm.


Observatii generale:


1. Sarcina maxima de remorcare si sarcina verticala de apasare depind de greutatea totala a vehiculului si motorizare. Va rugam sa verificati Certificatul de Inmatriculare.


2. Daca bila de remorcare interfereaza cu numarul de inmatriculare al autovehiculului, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


3. Daca bila de remorcare interfereaza cu senzorii de parcare, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


Marca: Citroen
Model: Jumper
Caroserie: Platforma L1 L2 L3
Anul de fabricatie al autoturismului: 2006-prezent
Sarcina remorcabila (Kg): 3100
Sarcina verticala (Kg): 120
Tip carlig: Flansa 2 suruburi
Kit electric inclus: No
Solicita modul CAN-BUS: Yes
Omologare EU: E20
Producator: Hakpol
D-value (kN): 15.09
Garantie (ani): 5
Greutate produs (Kg): 24
Demontarea bilei: Manual, cu 2 suruburi
Prevazut cu antifurt: No
Vizibil dupa demontare: Yes
Demontarea barei: Yes
Decupaj bara: Nu
Durata montarii (Ore): aproximativ 3
Instalatie electrica: Instalatia electrica speciala cu modul de protectie CAN-BUS nu este inclusa in pretul carligului de remorcare si necesita comandarea acesteia seaparat.
Cod produs: C/025
Observatii: Compatibil cu autoutilitarele cu lungimea intre 4963mm - 5998mm.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Citroen Jumper
Data actualizării anunțului: 12 Mai 2024, 05:10
29
vizualizări