Carlig de remorcare auto Dacia Logan Sedan 2021-prezent Hakpol

699 Lei

Carlig de remorcare auto Dacia Logan Sedan 2021-prezent Hakpol

Carligul de remorcare semidemontabil cu 2 suruburi pentru “Dacia Logan Sedan 2021-prezent” este produs de firma Hakpol, companie cu sediul in Polonia, a carei activitate a inceput in anul 1991. In prezent, Hakpol produce peste 800 de modele de carlige de remorcare, pentru o gama variata de autoturisme.


Fiecare produs este omologat si certificat la nivel European, omologarea fiind valabila inclusiv pe teritoriul Romaniei. Astfel, carligele de remorcare marca Hakpol prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.


Tipul carligului de remorcare este semidemontabil, bila de remorcare fiind detasabila cu ajutorul a doua suruburi. Sarcina maxima de remorcare a acestuia este de 1100 kg, in timp ce sarcina verticala de apasare pe bila este de 75 kg.


Carligul de remorcare semidemontabil pentru “Dacia Logan Sedan 2021-prezent” este dedicat masinii Dvs. si nu afecteaza garantia acesteia. Pentru montare, acesta este livrat impreuna cu accesoriile de prindere si schema tehnica, respectand indicatiile constructorului auto.


Calitatea produsului este garantata de specificul procesului tehnologic de productie, printre avantaje regasindu-se vopsirea in camp electrostatic si automatizarea fluxului de productie cu ajutorul robotilor industriali. Garantia oferita pentru produsele marca Hakpol este valabila 5 ani.


Pentru functionarea corecta a semnalelor luminoase atat pe masina cat si pe dispozitivul remorcat, este necesara montarea unei instalatii electrice speciale, prevazuta cu modul de protectie CAN-BUS, pe care o regasiti in rubrica “Accesorii suplimentare”.


Dupa parcurgerea primilor 1000 km, este necesara verificarea si strangerea suruburilor, conform specificatiilor tehnice livrate odata cu produsul. De asemenea, se recomanda masurarea periodica a diametrului bilei de remorcare, pentru a va asigura ca acesta nu este mai mic de 49mm.


Observatii generale:


1. Sarcina maxima de remorcare si sarcina verticala de apasare depind de greutatea totala a vehiculului si motorizare. Va rugam sa verificati Certificatul de Inmatriculare.


2. Daca bila de remorcare interfereaza cu numarul de inmatriculare al autovehiculului, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


3. Daca bila de remorcare interfereaza cu senzorii de parcare, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


Marca: Dacia
Model: Logan
Caroserie: Sedan
Anul de fabricatie al autoturismului: 11.2020-prezent
Sarcina remorcabila (Kg): 1100
Sarcina verticala (Kg): 75
Tip carlig: Semidemontabil
Kit electric inclus: No
Solicita modul CAN-BUS: Yes
Omologare EU: E20
Producator: Hakpol
D-value (kN): 6.8
Garantie (ani): 5
Greutate produs (Kg): 19
Demontarea bilei: Manual, cu 2 suruburi
Prevazut cu antifurt: No
Vizibil dupa demontare: Yes
Demontarea barei: Yes
Decupaj bara: Nu
Durata montarii (Ore): aproximativ 3
Instalatie electrica: Instalatia electrica speciala cu modul de protectie CAN-BUS nu este inclusa in pretul carligului de remorcare si necesita comandarea acesteia seaparat.
Cod produs: G/012
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Dacia Logan
Data actualizării anunțului: 12 Mai 2024, 09:10
40
vizualizări