Carlig de remorcare auto Dacia Sandero Hatchback 2008-2012 Umbra Rimorchi

519 Lei

Carlig de remorcare auto Dacia Sandero Hatchback 2008-2012 Umbra Rimorchi

Carligul de remorcare semidemontabil cu 2 suruburi pentru “Dacia Sandero Hatchback 2008-2012” este produs de firma Umbra Rimorchi, companie cu sediul in Italia, a carei activitate a inceput in anul 1976. In prezent, Umbra Rimorchi este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de carlige de remorcare din Europa, brandul fiind prezent si pe alte continente, precum Africa, Asia, Australia si America.


Fiecare produs este omologat si certificat la nivel European, omologarea fiind valabila inclusiv pe teritoriul Romaniei. Astfel, carligele de remorcare marca Umbra Rimorchi prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.


Tipul carligului de remorcare este semidemontabil, bila de remorcare fiind detasabila cu ajutorul a doua suruburi. Sarcina maxima de remorcare a acestuia este de 1100 kg, in timp ce sarcina verticala de apasare pe bila este de 75 kg.


Carligul de remorcare semidemontabil pentru “Dacia Sandero Hatchback 2008-2012” este dedicat masinii Dvs. si nu afecteaza garantia acesteia. Pentru montare, acesta este livrat impreuna cu accesoriile de prindere si schema tehnica, respectand indicatiile constructorului auto.


Calitatea produsului este garantata de specificul procesului tehnologic de productie, printre avantaje regasindu-se vopsirea in camp electrostatic si automatizarea fluxului de productie cu ajutorul robotilor industriali. Garantia oferita pentru produsele marca Umbra Rimorchi este valabila 5 ani.


Dupa parcurgerea primilor 1000 km, este necesara verificarea si strangerea suruburilor, conform specificatiilor tehnice livrate odata cu produsul. De asemenea, se recomanda masurarea periodica a diametrului bilei de remorcare, pentru a va asigura ca acesta nu este mai mic de 49mm.


Observatii generale:


1. Sarcina maxima de remorcare si sarcina verticala de apasare depind de greutatea totala a vehiculului si motorizare. Va rugam sa verificati Certificatul de Inmatriculare.


2. Daca bila de remorcare interfereaza cu numarul de inmatriculare al autovehiculului, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


3. Daca bila de remorcare interfereaza cu senzorii de parcare, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


Marca: Dacia
Model: Sandero
Caroserie: Hatchback
Anul de fabricatie al autoturismului: 06.2008-09.2012
Sarcina remorcabila (Kg): 1100
Sarcina verticala (Kg): 75
Tip carlig: Semidemontabil
Kit electric inclus: No
Solicita modul CAN-BUS: No
Omologare EU: E3 00 -7540
Producator: Umbra Rimorchi
D-value (kN): 6.7
Garantie (ani): 5
Greutate produs (Kg): 18
Demontarea bilei: Manual, cu 2 suruburi
Prevazut cu antifurt: No
Vizibil dupa demontare: Yes
Demontarea barei: Yes
Decupaj bara: Nu
Durata montarii (Ore): aproximativ 3
Instalatie electrica: Instalatia electrica standard cu kit 7 pini nu este inclusa in pretul carligului de remorcare si necesita comandarea acesteia separat.
Cod produs: 08001/F
Observatii: Compatibil cu versiunea in 5 usi si cu modelele prevazute cu instalatie GPL.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Dacia Sandero
Data actualizării anunțului: 02 Iun 2023, 12:10
27
vizualizări