Carlig de remorcare auto Mazda CX 7 Suv 2007-2012 Westfalia

1886 Lei

Carlig de remorcare auto Mazda CX 7 Suv 2007-2012 Westfalia

Carligul de remorcare demontabil vertical pentru “Mazda CX 7 Suv 2007-2012” este produs de firma Westfalia, cel mai mare si mai renumit producator de carlige de remorcare din intreaga lume. Compania este recunoscuta ca fiind inventatorul carligelor de remorcare, patentand primul sau carlig in anul 1932. Astazi, designul bilelor de remorcare cu diametrul de 50mm, propus de Westfalia, reprezinta standardul utilizat in intreaga lume. Lider in industria carligelor de remorcare, compania produce peste 1.700 modele de carlige de remorcare si livreaza sub cod original OEM pentru cele mai importante marci auto, acordand o atentie deosebita preciziei, calitatii si sigurantei.


Fiecare produs este omologat si certificat la nivel European, omologarea fiind valabila inclusiv pe teritoriul Romaniei. Astfel, carligele de remorcare marca Westfalia prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.


Tipul carligului este demontabil vertical, bila de remorcare fiind detasabila cu ajutorul unei cheite, operatiunea de montare si demontare a bilei realizandu-se intr-un timp foarte scurt. Principalele avantaje ale acestui tip de produs sunt reprezentate de sistemul antifurt, demontarea rapida a bilei si de faptul ca odata demontata bila de remorcare, carligul de remorcare nu mai este vizibil.


Sarcina maxima de remorcare a acestuia este de 2000 kg, in timp ce sarcina verticala de apasare pe bila este de 85 kg.


Carligul de remorcare demontabil vertical pentru “Mazda CX 7 Suv 2007-2012” este dedicat masinii Dvs. si nu afecteaza garantia acesteia. Pentru montare, acesta este livrat impreuna cu accesoriile de prindere si schema tehnica, respectand indicatiile constructorului auto.


Pentru functionarea corecta a semnalelor luminoase atat pe masina cat si pe dispozitivul remorcat, este necesara montarea unei instalatii electrice speciale, prevazuta cu modul de protectie CAN-BUS, pe care o regasiti in rubrica “Accesorii suplimentare”.


Calitatea produsului este garantata de specificul procesului tehnologic de productie, printre avantaje regasindu-se vopsirea prin imersie catodica (singurul producator de carlige de remorcare care utilizeaza aceasta tehnologie) si automatizarea fluxului de productie cu ajutorul robotilor industriali. Garantia oferita pentru produsele marca Westfalia este valabila 5 ani.


Dupa parcurgerea primilor 1000 km, este necesara verificarea si strangerea suruburilor, conform specificatiilor tehnice livrate odata cu produsul. De asemenea, se recomanda masurarea periodica a diametrului bilei de remorcare, pentru a va asigura ca acesta nu este mai mic de 49mm.


Observatii generale:


1. Sarcina maxima de remorcare si sarcina verticala de apasare depind de greutatea totala a vehiculului si motorizare. Va rugam sa verificati Certificatul de Inmatriculare.


2. Daca bila de remorcare interfereaza cu numarul de inmatriculare al autovehiculului, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


3. Daca bila de remorcare interfereaza cu senzorii de parcare, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


Marca: Mazda
Model: CX 7
Caroserie: Suv
Anul de fabricatie al autoturismului: 08.2007-2012
Sarcina remorcabila (Kg): 2000
Sarcina verticala (Kg): 85
Tip carlig: Demontabil Vertical
Kit electric inclus: No
Solicita modul CAN-BUS: Yes
Omologare EU: Da
Producator: Westfalia
D-value (kN): 10.8
Garantie (ani): 5
Greutate produs (Kg): 25
Demontarea bilei: Automat, cu cheie
Prevazut cu antifurt: Yes
Vizibil dupa demontare: No
Demontarea barei: Yes
Decupaj bara: Da, nu este vizibil
Durata montarii (Ore): aproximativ 3
Instalatie electrica: Instalatia electrica speciala cu modul de protectie CAN-BUS nu este inclusa in pretul carligului de remorcare si necesita comandarea acesteia seaparat.
Cod produs: 343067600001
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Mazda CX-7
Data actualizării anunțului: 20 Nov 2022, 11:18
2
vizualizări