Carlig de remorcare auto Mercedes Atego Platforma 1997-prezent 2 suruburi AutoHak

1080 Lei

Carlig de remorcare auto Mercedes Atego Platforma 1997-prezent 2 suruburi AutoHak

Carligul de remorcare tip flansa pentru “Mercedes Atego Platforma 1997-prezent” este produs de firma AutoHak, companie cu sediul in Polonia, a carei activitate a inceput in anul 1976. Portofoliul Autohak cuprinde produse compatibile cu peste 1000 de modele auto.


Fiecare produs este omologat si certificat la nivel European, omologarea fiind valabila inclusiv pe teritoriul Romaniei. Astfel, carligele de remorcare marca Autohak prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.


Sarcina maxima de remorcare a acestuia este de 3500 kg, in timp ce sarcina verticala de apasare pe bila este de 100 kg.


Carligul de remorcare tip flansa pentru “Mercedes Atego Platforma 1997-prezent” este dedicat masinii Dvs. si nu afecteaza garantia acesteia. Pentru montare, acesta este livrat impreuna cu accesoriile de prindere si schema tehnica, respectand indicatiile constructorului auto.


Tipul carligului de remorcare este tip flansa, bila de remorcare fiind detasabila cu ajutorul celor 2 suruburi. Avantajele acestui tip de produs sunt posibilitatea reglarii inaltimii bilei de remorcare si inlocuirea acesteia ca piesa de schimb, in cazul uzurii. Datorita acestor caracteristici, carligele tip flansa se preteaza in principal pentru autoutilitare si SUV-uri, avand utilitate in activitati din domeniul agricol, transport auto, transport utilaje etc.


Calitatea produsului este garantata de specificul procesului tehnologic de productie, printre avantaje regasindu-se vopsirea in camp electrostatic si automatizarea fluxului de productie cu ajutorul robotilor industriali. Garantia oferita pentru produsele marca AutoHak este valabila 5 ani.


Dupa parcurgerea primilor 1000 km, este necesara verificarea si strangerea suruburilor, conform specificatiilor tehnice livrate odata cu produsul. De asemenea, se recomanda masurarea periodica a diametrului bilei de remorcare, pentru a va asigura ca acesta nu este mai mic de 49mm.


Observatii generale:


1. Sarcina maxima de remorcare si sarcina verticala de apasare depind de greutatea totala a vehiculului si motorizare. Va rugam sa verificati Certificatul de Inmatriculare.


2. Daca bila de remorcare interfereaza cu numarul de inmatriculare al autovehiculului, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


3. Daca bila de remorcare interfereaza cu senzorii de parcare, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


Marca: Mercedes
Model: Atego
Caroserie: Platforma
Anul de fabricatie al autoturismului: 1997-prezent
Sarcina remorcabila (Kg): 3500
Sarcina verticala (Kg): 100
Tip carlig: Flansa 2 suruburi
Kit electric inclus: Yes
Solicita modul CAN-BUS: No
Omologare EU: E20-55R-01 1802
Producator: AutoHak
D-value (kN): 20.52
Garantie (ani): 5
Greutate produs (Kg): 30
Demontarea bilei: Manual, cu 2 suruburi
Prevazut cu antifurt: No
Vizibil dupa demontare: Yes
Demontarea barei: No
Decupaj bara: Nu
Durata montarii (Ore): aproximativ 3
Instalatie electrica: Instalatia electrica standard cu kit 7 pini nu este inclusa in pretul carligului de remorcare si necesita comandarea acesteia separat.
Cod produs: R29S
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Mercedes Atego
Data actualizării anunțului: 23 Sep 2022, 21:23
1
vizualizări