Carlig de remorcare auto Mercedes B-Class MPV W246 2012-2018 Orizontal AutoHak

1027 Lei

Carlig de remorcare auto Mercedes B-Class MPV W246 2012-2018 Orizontal AutoHak

Carligul de remorcare demontabil orizontal cu maneta pentru “Mercedes B-Class MPV W246 2012-2018” este produs de firma AutoHak, companie cu sediul in Polonia, a carei activitate a inceput in anul 1976. In prezent, in portofoliul sau se regasesc 4 tipuri de produse, respectiv demontabile orizontal, semidemontabile cu suruburi, demontabile vertical si cu flansa.


Fiecare produs este omologat si certificat la nivel European, omologarea fiind valabila inclusiv pe teritoriul Romaniei. Astfel, carligele de remorcare marca Autohak prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.


Tipul carligului este demontabil orizontal, bila de remorcare fiind detasabila cu ajutorul unei manete, astfel operatiunea de montare si demontare a bilei realizandu-se intr-un timp foarte scurt. Sarcina maxima de remorcare a acestuia este de 1600 kg, in timp ce sarcina verticala de apasare pe bila este de 100 kg.


Carligul de remorcare demontabil orizontal cu maneta pentru “Mercedes B-Class MPV W246 2012-2018” este dedicat masinii Dvs. si nu afecteaza garantia acesteia. Pentru montare, acesta este livrat impreuna cu accesoriile de prindere si schema tehnica, respectand indicatiile constructorului auto.


Calitatea produsului este garantata de specificul procesului tehnologic de productie, printre avantaje regasindu-se vopsirea in camp electrostatic si automatizarea fluxului de productie cu ajutorul robotilor industriali. Garantia oferita pentru produsele marca AutoHak este valabila 5 ani.


Pentru functionarea corecta a semnalelor luminoase atat pe masina cat si pe dispozitivul remorcat, este necesara montarea unei instalatii electrice speciale, prevazuta cu modul de protectie CAN-BUS, pe care o regasiti in rubrica “Accesorii suplimentare”.


Dupa parcurgerea primilor 1000 km, este necesara verificarea si strangerea suruburilor, conform specificatiilor tehnice livrate odata cu produsul. De asemenea, se recomanda masurarea periodica a diametrului bilei de remorcare, pentru a va asigura ca acesta nu este mai mic de 49mm.


Observatii generale:


1. Sarcina maxima de remorcare si sarcina verticala de apasare depind de greutatea totala a vehiculului si motorizare. Va rugam sa verificati Certificatul de Inmatriculare.


2. Daca bila de remorcare interfereaza cu numarul de inmatriculare al autovehiculului, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


3. Daca bila de remorcare interfereaza cu senzorii de parcare, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


Marca: Mercedes
Model: B-Class
Caroserie: MPV
Anul de fabricatie al autoturismului: 11.2011-2018
Sarcina remorcabila (Kg): 1600
Sarcina verticala (Kg): 100
Tip carlig: Demontabil Orizontal
Kit electric inclus: No
Solicita modul CAN-BUS: Yes
Omologare EU: E20-55R-01 3731
Producator: AutoHak
D-value (kN): 9.35
Garantie (ani): 5
Greutate produs (Kg): 17
Demontarea bilei: Automat, cu maneta
Prevazut cu antifurt: No
Vizibil dupa demontare: Yes
Demontarea barei: Yes
Decupaj bara: Nu
Durata montarii (Ore): aproximativ 3
Instalatie electrica: Instalatia electrica speciala cu modul de protectie CAN-BUS nu este inclusa in pretul carligului de remorcare si necesita comandarea acesteia seaparat.
Cod produs: D45AU
Observatii: Exceptie AMG si Urban Package. Compatibil cu varianta in 5 usi.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Mercedes B-CLASS W246
Data actualizării anunțului: 24 Feb 2024, 05:09
1
vizualizări