Adaugă anunț

Carlig Remorcare OPEL ASTRA II G combi 1998- Omologat + Cadou pachet electric simplu - O0095

499.8 Lei
Carlig Remorcare OPEL ASTRA II G combi 1998- Omologat + Cadou pachet electric simplu - O0095
Carligul de remorcare marca Galia este proiectat individual pentru fiecare model de masina in parte respectand punctele de prindere originale ale masinii.
Datorita utilajelor de ultima generatie folosite in procesul de fabricatie (router laser, indoire asistata de calculator, robot de sudura) si a solutiilor tehnice superioare (proiectare 3D, piulite incastrate si nu sudate, suport de priza rabatabil la masinile unde exista spatiu) duc la un montaj usor fara a aduce modificari netehnologice masinii dumneavoastra .
Nu in ultimul rand tratamentul de suprafata (zinc la cald), care previne aparitia ruginii este cel mai bun tratament de suprafata folosit la realizarea unui carlig de remorcare acest procedeu fiind folosit si de producatorii de masini pentru protectia anticoroziune a sasiului, durata de viata a carligului fiind comparabila cu cea a sasiului masinii.
Toate aceste avantaje ale carligelor de remorcare marca Galia duc la o remorcare usoara desfasurata in deplina siguranta .Toate produsele Galia sunt omologate European si garantia de care beneficiati este de 36 de luni.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Opel Astra G
Data actualizării anunțului: 15 Apr 2019, 16:53
26
vizualizări