Carlig de remorcare auto Opel Astra K Hatchback 2015-2021 AutoHak

1730 Lei

Carlig de remorcare auto Opel Astra K Hatchback 2015-2021 AutoHak

Carligul de remorcare demontabil vertical pentru “Opel Astra Hatchback K 2015-2021” este produs de firma AutoHak, companie cu sediul in Polonia, a carei activitate a inceput in anul 1976. In prezent, in portofoliul sau se regasesc 4 tipuri de produse, respectiv demontabile orizontal, semidemontabile cu suruburi, demontabile vertical si cu flansa.


Fiecare produs este omologat si certificat la nivel European, omologarea fiind valabila inclusiv pe teritoriul Romaniei. Astfel, carligele de remorcare marca Autohak prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.


Carligul de remorcare demontabil vertical pentru “Opel Astra Hatchback K 2015-2021” este dedicat masinii Dvs. si nu afecteaza garantia acesteia. Pentru montare, acesta este livrat impreuna cu accesoriile de prindere si schema tehnica, respectand indicatiile constructorului auto.


Tipul carligului este demontabil vertical, bila de remorcare fiind detasabila cu ajutorul unei cheite, operatiunea de montare si demontare a bilei realizandu-se intr-un timp foarte scurt. Principalele avantaje ale acestui tip de produs sunt reprezentate de sistemul antifurt, demontarea rapida a bilei si de faptul ca odata demontata bila de remorcare, carligul de remorcare nu mai este vizibil.


Pentru functionarea corecta a semnalelor luminoase atat pe masina cat si pe dispozitivul remorcat, este necesara montarea unei instalatii electrice speciale, prevazuta cu modul de protectie CAN-BUS, pe care o regasiti in rubrica “Accesorii suplimentare”.


Calitatea produsului este garantata de specificul procesului tehnologic de productie, printre avantaje regasindu-se vopsirea in camp electrostatic si automatizarea fluxului de productie cu ajutorul robotilor industriali. Garantia oferita pentru produsele marca AutoHak este valabila 5 ani.


Dupa parcurgerea primilor 1000 km, este necesara verificarea si strangerea suruburilor, conform specificatiilor tehnice livrate odata cu produsul. De asemenea, se recomanda masurarea periodica a diametrului bilei de remorcare, pentru a va asigura ca acesta nu este mai mic de 49mm.


Observatii generale:


1. Sarcina maxima de remorcare si sarcina verticala de apasare depind de greutatea totala a vehiculului si motorizare. Va rugam sa verificati Certificatul de Inmatriculare.


2. Daca bila de remorcare interfereaza cu numarul de inmatriculare al autovehiculului, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


3. Daca bila de remorcare interfereaza cu senzorii de parcare, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


Marca: Opel
Model: Astra
Caroserie: Hatchback
Anul de fabricatie al autoturismului: 10.2015-2021
Sarcina remorcabila (Kg): 1800
Sarcina verticala (Kg): 75
Tip carlig: Demontabil Vertical
Kit electric inclus: No
Solicita modul CAN-BUS: Yes
Omologare EU: E20-55R-01 4638
Producator: AutoHak
D-value (kN): 9.9
Garantie (ani): 5
Greutate produs (Kg): 21
Demontarea bilei: Automat, cu cheie
Prevazut cu antifurt: Yes
Vizibil dupa demontare: No
Demontarea barei: Yes
Decupaj bara: Da, nu este vizibil
Durata montarii (Ore): aproximativ 3
Instalatie electrica: Instalatia electrica speciala cu modul de protectie CAN-BUS nu este inclusa in pretul carligului de remorcare si necesita comandarea acesteia seaparat.
Cod produs: E61V
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Opel Astra K
Data actualizării anunțului: 26 Nov 2022, 10:18
0
vizualizări