Carlig de remorcare auto Suzuki Grand Vitara Suv 5 usi fara Roata de Rezerva 2005-2010 Steinhof

859.85 Lei

Carlig de remorcare auto Suzuki Grand Vitara Suv 5 usi fara Roata de Rezerva 2005-2010 Steinhof

Carligul de remorcare semidemontabil cu 2 suruburi pentru “Suzuki Grand Vitara Suv 2005-2010” este produs de firma Steinhof, companie cu sediul in Polonia, a carei activitate a inceput in anul 1960. In prezent, Steinhof produce peste 900 de modele de carlige de remorcare, pentru o gama variata de autoturisme.


Fiecare produs este omologat si certificat la nivel European, omologarea fiind valabila inclusiv pe teritoriul Romaniei. Astfel, carligele de remorcare marca Steinhof prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.


Tipul carligului de remorcare este semidemontabil, bila de remorcare fiind detasabila cu ajutorul a doua suruburi. Sarcina maxima de remorcare a acestuia este de 2000 kg, in timp ce sarcina verticala de apasare pe bila este de 85 kg.


Carligul de remorcare semidemontabil pentru “Suzuki Grand Vitara Suv 2005-2010” este dedicat masinii Dvs. si nu afecteaza garantia acesteia. Pentru montare, acesta este livrat impreuna cu accesoriile de prindere si schema tehnica, respectand indicatiile constructorului auto.


Calitatea produsului este garantata de specificul procesului tehnologic de productie, printre avantaje regasindu-se vopsirea in camp electrostatic si automatizarea fluxului de productie cu ajutorul robotilor industriali. Garantia oferita pentru produsele marca Steinhof este valabila 5 ani.


Dupa parcurgerea primilor 1000 km, este necesara verificarea si strangerea suruburilor, conform specificatiilor tehnice livrate odata cu produsul. De asemenea, se recomanda masurarea periodica a diametrului bilei de remorcare, pentru a va asigura ca acesta nu este mai mic de 49mm.


Observatii generale:


1. Sarcina maxima de remorcare si sarcina verticala de apasare depind de greutatea totala a vehiculului si motorizare. Va rugam sa verificati Certificatul de Inmatriculare.


2. Daca bila de remorcare interfereaza cu numarul de inmatriculare al autovehiculului, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


3. Daca bila de remorcare interfereaza cu senzorii de parcare, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


Marca: Suzuki
Model: Grand Vitara
Caroserie: Suv
Anul de fabricatie al autoturismului: 10.2005-2010
Sarcina remorcabila (Kg): 2000
Sarcina verticala (Kg): 85
Tip carlig: Semidemontabil
Kit electric inclus: No
Solicita modul CAN-BUS: No
Omologare EU: EU si RAR
Producator: Steinhof
D-value (kN): 10.5
Garantie (ani): 5
Greutate produs (Kg): 19.4
Demontarea bilei: Manual, cu 2 suruburi
Prevazut cu antifurt: No
Vizibil dupa demontare: Yes
Demontarea barei: No
Decupaj bara: Da
Durata montarii (Ore): aproximativ 3
Instalatie electrica: Instalatia electrica standard cu kit 7 pini nu este inclusa in pretul carligului de remorcare si necesita comandarea acesteia separat.
Cod produs: STS-412
Observatii: Compatibil cu modelele in 5 usi, fara roata de rezerva pe haion.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Suzuki Grand Vitara
Suzuki Vitara
Data actualizării anunțului: 13 Apr 2024, 18:38
1
vizualizări