Adaugă anunț

Carlig Remorcare VOLVO V70 2007- Omologat + Cadou pachet electric simplu - V/A15

1225.01 Lei
Carlig Remorcare VOLVO V70 2007- Omologat + Cadou pachet electric simplu - V/A15
Carlig de remorcare cu sfera demontabila automat marca Hakpol pentru VOLVO V70 fabricatie  2007- .
Masa maxim remorcabila 2100 kg cu apasare verticala 90 kg si o forta D= 11 kn.Pentru acest carlig beneficiati de CADOU GRATUIT pachet electric universal cu priza 7 pini ! Varianta de carlig cu sfera demontabila automat vertical cu cheie si suport de priza rabatabil ofera avantajul designului si al simplitatii in folosire, in momentul in care sfera este demontata si priza rabatata masina dumneavoastra nu va trada faptul ca aveti un carlig de remorcare montat in plus nu riscati sa va loviti de sfera in momentul in care folositi portbagajul.Carligele de remorcare marca Hakpol au un design robust si sunt fabricate in Polonia, acestea sunt fabricate in conformitate cu normele Europene si respecta punctele de prindere originale ale fiecarei masini in parte.
Producatorul a retehnologizat fabrica recent intoducand in ciclul de productie taietor laser, utilaj de indoire cu comanda digitala, robot de sudura si linie de sablare si vopsire in camp electrostatic.
Alegerea carligului de remorcare Hakpol pentru masina dumneavoastra asigura montajul fara modificari netehnologice aduse masinii si o remorcare sigura .
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Volvo V70
Data actualizării anunțului: 23 Apr 2019, 19:18
7
vizualizări