Carlig de remorcare auto Volkswagen Passat Combi/Break B5 2x4 2000-2005 Hakpol

469 Lei

Carlig de remorcare auto Volkswagen Passat Combi/Break B5 2x4 2000-2005 Hakpol

Carligul de remorcare semidemontabil cu 2 suruburi pentru “Volkswagen Passat Combi/Break B5 2000-2005” este produs de firma Hakpol, companie cu sediul in Polonia, a carei activitate a inceput in anul 1991. In prezent, Hakpol produce peste 800 de modele de carlige de remorcare, pentru o gama variata de autoturisme.


Fiecare produs este omologat si certificat la nivel European, omologarea fiind valabila inclusiv pe teritoriul Romaniei. Astfel, carligele de remorcare marca Hakpol prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.


Tipul carligului de remorcare este semidemontabil, bila de remorcare fiind detasabila cu ajutorul a doua suruburi. Sarcina maxima de remorcare a acestuia este de 2000 kg, in timp ce sarcina verticala de apasare pe bila este de 85 kg.


Carligul de remorcare semidemontabil pentru “Volkswagen Passat Combi/Break B5 2000-2005” este dedicat masinii Dvs. si nu afecteaza garantia acesteia. Pentru montare, acesta este livrat impreuna cu accesoriile de prindere si schema tehnica, respectand indicatiile constructorului auto.


Calitatea produsului este garantata de specificul procesului tehnologic de productie, printre avantaje regasindu-se vopsirea in camp electrostatic si automatizarea fluxului de productie cu ajutorul robotilor industriali. Garantia oferita pentru produsele marca Hakpol este valabila 5 ani.


Dupa parcurgerea primilor 1000 km, este necesara verificarea si strangerea suruburilor, conform specificatiilor tehnice livrate odata cu produsul. De asemenea, se recomanda masurarea periodica a diametrului bilei de remorcare, pentru a va asigura ca acesta nu este mai mic de 49mm.


Observatii generale:


1. Sarcina maxima de remorcare si sarcina verticala de apasare depind de greutatea totala a vehiculului si motorizare. Va rugam sa verificati Certificatul de Inmatriculare.


2. Daca bila de remorcare interfereaza cu numarul de inmatriculare al autovehiculului, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


3. Daca bila de remorcare interfereaza cu senzorii de parcare, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


Marca: Volkswagen
Model: Passat
Caroserie: Combi/Break
Anul de fabricatie al autoturismului: 10.2000-02.2005
Sarcina remorcabila (Kg): 2000
Sarcina verticala (Kg): 85
Tip carlig: Semidemontabil
Kit electric inclus: No
Solicita modul CAN-BUS: No
Omologare EU: E20
Producator: Hakpol
D-value (kN): 10.2
Garantie (ani): 5
Greutate produs (Kg): 20
Demontarea bilei: Manual, cu 2 suruburi
Prevazut cu antifurt: No
Vizibil dupa demontare: Yes
Demontarea barei: Yes
Decupaj bara: Da
Durata montarii (Ore): aproximativ 3
Instalatie electrica: Instalatia electrica standard cu kit 7 pini nu este inclusa in pretul carligului de remorcare si necesita comandarea acesteia separat.
Cod produs: W/012
Observatii: Compatibil doar cu modelele cu tractiune 2x4.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
VW Passat B5
Data actualizării anunțului: 01 Iun 2023, 23:10
44
vizualizări