Carlig de remorcare auto Volkswagen Passat Combi/Break B7 2010-2014 Umbra Rimorchi

579 Lei

Carlig de remorcare auto Volkswagen Passat Combi/Break B7 2010-2014 Umbra Rimorchi

Carligul de remorcare semidemontabil cu 2 suruburi pentru “Volkswagen Passat Combi/Break B7 2010-2014” este produs de firma Umbra Rimorchi, companie cu sediul in Italia, a carei activitate a inceput in anul 1976. In prezent, Umbra Rimorchi este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de carlige de remorcare din Europa, brandul fiind prezent si pe alte continente, precum Africa, Asia, Australia si America.


Fiecare produs este omologat si certificat la nivel European, omologarea fiind valabila inclusiv pe teritoriul Romaniei. Astfel, carligele de remorcare marca Umbra Rimorchi prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.


Tipul carligului de remorcare este semidemontabil, bila de remorcare fiind detasabila cu ajutorul a doua suruburi. Sarcina maxima de remorcare a acestuia este de 2652 kg, in timp ce sarcina verticala de apasare pe bila este de 90 kg.


Carligul de remorcare semidemontabil pentru “Volkswagen Passat Combi/Break B7 2010-2014” este dedicat masinii Dvs. si nu afecteaza garantia acesteia. Pentru montare, acesta este livrat impreuna cu accesoriile de prindere si schema tehnica, respectand indicatiile constructorului auto.


Pentru functionarea corecta a semnalelor luminoase atat pe masina cat si pe dispozitivul remorcat, este necesara montarea unei instalatii electrice speciale, prevazuta cu modul de protectie CAN-BUS, pe care o regasiti in rubrica “Accesorii suplimentare”.


Calitatea produsului este garantata de specificul procesului tehnologic de productie, printre avantaje regasindu-se vopsirea in camp electrostatic si automatizarea fluxului de productie cu ajutorul robotilor industriali. Garantia oferita pentru produsele marca Umbra Rimorchi este valabila 5 ani.


Dupa parcurgerea primilor 1000 km, este necesara verificarea si strangerea suruburilor, conform specificatiilor tehnice livrate odata cu produsul. De asemenea, se recomanda masurarea periodica a diametrului bilei de remorcare, pentru a va asigura ca acesta nu este mai mic de 49mm.


Observatii generale:


1. Sarcina maxima de remorcare si sarcina verticala de apasare depind de greutatea totala a vehiculului si motorizare. Va rugam sa verificati Certificatul de Inmatriculare.


2. Daca bila de remorcare interfereaza cu numarul de inmatriculare al autovehiculului, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


3. Daca bila de remorcare interfereaza cu senzorii de parcare, aceasta va trebui demontata, urmand a fi utilizata doar atunci cand este cazul.


Marca: Volkswagen
Model: Passat
Caroserie: Combi/Break
Anul de fabricatie al autoturismului: 10.2010-10.2014
Sarcina remorcabila (Kg): 2652
Sarcina verticala (Kg): 90
Tip carlig: Semidemontabil
Kit electric inclus: No
Solicita modul CAN-BUS: Yes
Omologare EU: E50 -55R-01_0005
Producator: Umbra Rimorchi
D-value (kN): 12
Garantie (ani): 5
Greutate produs (Kg): 19
Demontarea bilei: Manual, cu 2 suruburi
Prevazut cu antifurt: No
Vizibil dupa demontare: Yes
Demontarea barei: Yes
Decupaj bara: Da, nu este vizibil
Durata montarii (Ore): aproximativ 3
Instalatie electrica: Instalatia electrica speciala cu modul de protectie CAN-BUS nu este inclusa in pretul carligului de remorcare si necesita comandarea acesteia seaparat.
Cod produs: 43063/F
Observatii: Compatibil si cu modelele EcoFuel.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
VW Passat B7
Data actualizării anunțului: 14 Iul 2024, 21:10
193
vizualizări