Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Radio CD Player Navigatie Mare Audi Navigatie Plus Audi A4 B6 2001 - 2005 Cod sdgnmaba4b71

999.99 Lei

Va rugam CITITI ANUNTUL inainte de a ne contacta! Nu deranjati inutil pentru informatii care sunt prezentate deja in poze sau in descriere!

SDG Dezmembrari Galati vinde Radio CD Player Navigatie Mare Audi Navigatie Plus cod 0. Este pentru Audi A4 B6 fabricat între anii 2001 - 2005. Se prezinta in stare buna, conform cu pozele din anunt. Pretul afisat este pentru Radio CD Player Navigatie Mare Audi Navigatie Plus fara alte accesorii.

Fiecare piesa este insotita de certificat de garantie si de factura! Se livreaza in toata tara prin curier rapid (contra cost), livrarea se face in 24h - 48h. Comenzile plasate pana in ora 14:00 au prioritate si se vor procesa in ziua respectiva, cele dupa ora 14:00 se vor procesa in limita timpului disponibil.

Nu ne asumam raspunderea in privinta compatibilitatii! Produsele din pozele afișate sunt cu titlu de prezentare, produsele achiziționate pot diferi din punct de vedere al codurilor, și pot necesita o cosmetizare, pentru că pot fi prăfuite în urma depozitării.

Pentru comenzi, nu ezitati sa ne contactati pe whatsapp sau apel la numarele de telefon din anunt!

Ne gasiti in Galati, str. Grigore Ventura, nr. 2, incinta Comat, si pe site:

- Google Maps: SDG Dezmembrari Galati

- Waze: SDG Dezmembrari Galati

Cod piesă: SDG-B3274

Piesă auto compatibilă cu:
Audi A4 B6
Data actualizării anunțului: 27 Apr 2024, 05:46
39
vizualizări