Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

CD PLAYER ORIGINAL RENAULT CLIO II 2003

150 Lei
CD PLAYER ORIGINAL RENAULT CLIO II 2003
CD PLAYER ORIGINAL RENAULT CLIO II 2003

Parc autorizat dezmembrari auto situat in Bucuresti sector 6, b-dul. Iuliu Maniu 413B, Militari . Societatea noastra ofera garantie si factura pentru toate piesele achizitionate si totodata se poate oferi si serviciul de manopera in Service-ul nostru propriu. Piesele comercializate de noi sunt in proportie de 90% de ORIGINE si sunt verificate minutios de echipa noastra tehnica.  Livrarile se fac prin intermediul societii Urgent Cargus iar piesel dvs. sosesc in 24h de la data comezii. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa contactati societatea nostra in vederea obtinerii unei oferte de pret cat mai bune.

Atentie: in cazul in care piesa nu este functionala sau nu reprezinta necesitatea dvs. NU se achita de catre Societatea noastra transportul ci DOAR contravaloarea sumei de bani strict pentru piesa achizitionata. De altfel returul pieselor s.h. se poate face in termen de 5 zile (numai daca este insotita de devizul din partea unui Service autorizat conform careea piesa nu reprezinta valorile sau cerintele dvs.)  iar perioada de garantie a tuturor pieselor s.h.  este de 30 zile.

PENTRU LIVRARI COMADA MINIMA ESTE DE 150 LEI

VA  RUGAM  INAINTE  DE  A  DA  COMANDA  DIRECT   PE  SITE SA  VERIFICATI  DISPONIBILITATEA  PIESEI / PIESELOR  AFERENTE  ANUNTULUI  !!!!

 

Compatibil cu:
Renault Clio, Clio 2

Piesă auto compatibilă cu:
Renault Clio
Renault Clio II
Data actualizării anunțului: 30 Aug 2021, 04:13
3
vizualizări