Pro X Liquid Wax 500ML

30 Lei


Pro X Liquid Wax 500ML



Descriere:
Este timpul sa experimentati si dumneavoastra aceasta Ceara Auto! Este una dintre cele mai des utilizate! Ea iti ofera un luciu si un grad ridicat de mentinere al acestuia. Pentru a face cea mai buna alegere, noi iti sugeram sa te bazezi pe cele mai bune produse existente! De aceea, noi iti punem la dispozitie acest produs, care este unul dintre cele mai de calitate din gama sa. Odata ce ai folosit ProX Liquid Wax, nu vei mai fi nevoit sa iti ceruiesti masina atat de des! Datorita componentei sale, cu diferite ingrediente de intretinere si protectie, aceasta ceara auto ii va oferi caroseriei vehiculului tau un grad ridicat de protectie pe o durata lunga de timp! Pe langa calitatea acestui produs, el vine cu o metoda usoara de aplicare. Aceasta se utilizeaza intr-un mod foarte simplu, rapid si eficient!
Incearca Ceara Auto Lichida ProX si nu vei regreta! Imediat dupa folosirea acestui produs, masina ta isi va recapata stralucirea si frumusetea de odata! Solutia este la indemana dumneavoastra si va va ajuta sa va protejati masina fara a lasa urme si reziduri, conferindu-i o stralucire cristal!

ProX Liquid Wax este o solutie pe baza de ceara ce confera o stralucire puternica caroseriei, formand un film hidrofobizant ce asigura o protectie suplimentara impotriva murdariei de pe carosabil. Datorita formulei speciale asigura o protectie indelungata impotriva razelor UV.


Producator: Pro X
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Sep 2024, 05:04
13
vizualizări