Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic + Graphene Paste Wax Ceara Solida 156G AMT70-211

230 Lei


Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic + Graphene Paste Wax Ceara Solida 156G AMT70-211


Descriere:
Pentru a sărbători 75 de ani de Turtle Wax în 2021, am dezvoltat un amestec unic de 10 ceară diferite pentru a curea una dintre cele mai puternice soluții de ceară pentru mașini. Infuzată cu SiO2 moale și polimeri avansați de grafen, această ceară de pastă ceramică ultra-premium umple și corectează imperfecțiunile ușoare pentru un aspect sticlos, de showroom, care nu dispare. Noi stim. L-am testat împotriva celor mai bune ceară din lume. Și, cu o singură utilizare, obțineți o acțiune intensă de mărgele de apă pentru luni de durabilitate și rezistență chimică. Pregătește-te pentru factorul uimitor suprem, cu protecție maximă, îmbunătățire bogată a culorii și o strălucire frumoasă și uimitoare!


Caracteristici:
Formula avansată de grafen + ceramică creează cel mai puternic scut împotriva vârtejului, oxidării și estompării culorii
Polimerii ceramici superhidrofobi forțează picăturile de ploaie să se rostogolească imediat de pe mașină
Aplicare super lină cu alunecare și ștergere pentru o strălucire strălucitoare, fără efort
Aceasta este o versiune în ediție nelimitată a Ceramicului nostru original pentru aniversarea de 75 de ani + ceară cu pastă de grafen. Este aceeași formulă incredibilă în interior, fără capacul al 75-lea de colecție.


Cod: AMT70-211


Producator: Turtle Wax
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
2
vizualizări