Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Centura siguranta gravide

405 Lei
Descriere producator
 
Vas de centura BeSafe gravide FIX cu sistem ISOFIX prin opţiuni de instalare pentru a proteja mama şi fătul atunci când de conducere din primele zile ale sarcinii.
Aceasta este o centură speciale pentru a asigura o sigure, confortabile şi liniştite trecerea de femei gravide řidiček şi spolujezdkyň.
Partea de jos a centura auto seat prin BeSafe gravide este realizat sub burta femeilor gravide şi reduce semnificativ riscul de rănire a fătului în cazul în care frânarea bruscă sau de impact.
Deja o instalare simplă a acestui echipament pe scaunul de masina imbunatateste capacitatea de a instala sistemul ISOFIX.
În plus faţă de instalarea folosind centura trei puncte, deci puteţi profita sistemului ISOFIX, ancora de sistem standard pentru încredere ancora scaune pentru copii în maşini.
Fix poziției este mult mai confortabil. Închizătoarea rămâne în faţă şi/partea curse talie conduce fără posibilitatea de deplasare la poziţia corectă.
BeSafe este un producător norvegian de scaune auto si alte accesorii.
 
Cod producator
 
DO BESAFE6445F
 
Potrivit pentru masina ta ! Produsele sunt noi si au garantia producatorului. Preturile si stocurile produselor pot varia, va rugam sa ne contactati penru oferta actualizata. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. La comenzi mai mari de 500 lei aveti transportul gratuit ( in limita a 5kg/colet) . Expertii nostri va stau la dispozitie pentru identificarea corecta a pieselor auto de care aveti nevoie.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 23 Aug 2021, 10:23
4
vizualizări