Surubelnita Electrica Pe Acumulator Bosch GO Professional 06019H2101, 3.6V, 5 Nm, L-Boxx MINI, Set 25 Biti 0 601 9H2 101

689 Lei


Surubelnita Electrica Pe Acumulator Bosch GO Professional 06019H2101, 3.6V, 5 Nm, L-Boxx MINI, Set 25 Biti 0 601 9H2 101



Caracteristici:
Produsul este nou
Uşor de controlat – scula se opreşte imediat după dezactivare datorită frânei acţionate electronic
Mod de activare dublu – apăsare simplă pe sculă sau apăsare pe buton pentru pornire
Ambreiaj mecanic cu 5 setări pentru cuplu şi mod de randament maxim


Cod: 0 601 9H2 101


Producator: Bosch

Masina de insurubat de ultima generatie, usoara, compacta, de dimensiuni reduse, perfecta pentru lucrari de asamblare, tamplarie, reparatie electrocasnice, interventii in panouri si instalatii electrice, ideala pentru service-uri de calculatoare etc.

Noul reglaj mecanic de cuplu care echipeaza noul Bosch GO 2 este fin, usor de manevrat si ofera posibilitatea alegerii optime a treptei de cuplu in functie de materialul in care se realizeaza insurubarea. 


Treapta finala de cuplu maxim furnizeaza puterea maxima a masinii pentru insurubari mai grele cum ar fi lemn de esenta tare sau suruburi mai lungi sau cu diametre mai mari.

Posibilitatea de actionare a masinii e dubla, fie prin impingerea masinii catre bit, fie prin apasarea butonului de actionare amplasat la indemana pe carcasa masinii.

Schimbatorul de sens insurubare/desurubare este de asemenea amplasat pe carcasa intr-o pozitie comoda care permite schimbarea rapida din insurubare in desurubare a functiei masinii.


Suprafetele de cauciuc aderent care imbraca masina pe zona de prindere cu mana ajuta la manevrarea mai sigura si ferma a surubelnitei in timpul lucrului.

Masina aceasta e echipata cu o frana electronica rapida care opreste rotirea butonului intr-o fractiune de secunda dupa incetarea actionarii. Acest lucru este foarte important deoarece ofera precizie la insurubare, iar cazul insurubarii in serie inseamna economie de timp.


De asemenea, Bosch GO 2, este echipat cu un sistem de protectie al bitului si al capului surubului deoarece in momentul in care bitul scapa din capul surubului, rotatia este oprita intr-o fractiune de secunda, evitandu-se deteriorarea fie a bitului, fie a capului de surub, fie a amandurora.


Bosch GO 2 poate fi folosit si ca surubelnita mecanica obisnuita prin simpla pozitionare a schimbatorului de sens in pozitia intermediara intre insurubare si desurubare, axul masinii fiind in acea situatie blocat.

Port bitul este hexagonal cu un hexagon de ¼ si permite folosirea tuturor capetelor de surubelnita standard de ¼.


Incarcarea acumulatorului integrat se face cu ajutorul unui incarcator micro USB standard folosit in mod universal la orice dispozitiv precum smartphone, tableta etc.


Aplicatii:

Interventii rapide in spatii inguste, in tablouri electrice datorita formei compacte si alungite si datorita faptului ca in port bit poate fi montat si bitul lung care vine in setul de livrare pentru acces la suruburi ingropate mai adanci.Unealta perfecta pentru montarea elementelor de mobilier prefabricat, la refacerea imbinarilor cu suruburi a mobilierului existent, la diverse montaje de mobilier sau obiecte atat pe santier cat si in uz gospodarescUnealta care nu ar trebui sa lipseasca din inventarul tehnicienilor de service electrocasnice datorita formei sale zvelte si greutatii reduse care permite un lucru fara oboseala si in spatii inguste, foarte des intalnite in acest domeniu
De asemenea, o masina ideala pentru tehnicienii de la service-urile pentru PC-IT (montare placi de baza, placi video in carcasele de calculator, demontare/montare rapida a carcaselor de calculator si a altor asemenea elemente componente ale unui sistem PC
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 12 Apr 2024, 05:03
80
vizualizări