Compresor Superfast Dubla Putere 230V Michelin W12316

514 Lei
Nou, Cu factură, Cu garanție

Compresor Superfast Dubla Putere 230V Michelin W12316



Descriere:

Compresorul Michelin Superfast Tire Inflator este un produs minunat conceput și bine gândit, care este folosit pentru a umfla roțile auto, inclusiv vehiculele mari de teren sau SUV-urile, dar și anvelopele de motociclete, remorcă și biciclete. Iar datorita tips-urilor suplimentare - adaptoare care sunt incluse cu dispozitivul, este perfect si pentru uz casnic, ca pompa rapida si eficienta pentru mingi sau jucarii gonflabile. Setul include o husă elegantă din material textil care va facilita depozitarea în siguranță a dispozitivului în portbagaj sau torpedoul vehiculului dumneavoastră.
Putere completă - Eficiența extraordinară a compresorului vă permite să umpleți anvelopele cu o presiune de la 0 la 35 PSI în aproximativ 1,25 minute. Eficiența ridicată este posibilă datorită utilizării unui motor cu mecanism Direct Drive, care permite utilizarea 100% a puterii sale.
Ușor de utilizat - Compresorul este alimentat de o priză de 12 V situată în vehicul, are un cablu de alimentare lung de trei metri și un furtun flexibil de aer comprimat de până la 85 cm lungime. Greutatea redusă (aprox. 3 kg) facilitează transportul și depozitarea dispozitivului.
Preciziție și preciziție - Datorită indicatorului digital clar, este posibilă setarea precisă a valorii presiunii înainte de umflarea roții, în conformitate cu recomandările din manualul vehiculului, conform a trei sisteme de măsurare diferite (PSI, kPa, BAR), care crește siguranța și asigură acuratețea procesului. De asemenea, este echipat cu o supapă de eliberare de siguranță și se oprește automat când se atinge presiunea dorită.
Lumina suplimentară - Compresorul poate fi folosit cu succes ca lanternă, datorită instalării în carcasă a diodelor LED puternice și strălucitoare, care facilitează utilizarea compresorului în condiții de iluminare slabă și funcționează ca sursă de lumină de urgență în întuneric.
Silențisit și eficient - Datorită carcasei bine realizate și picioarelor speciale de stabilizare, compresorul nu vibrează și nu face zgomot în timpul funcționării, umflând rapid anvelopele vehiculului.
Presiunea corectă în anvelope afectează confortul și siguranța călătoriei și, de asemenea, se traduce prin precizia conducerii vehiculului și consumul de combustibil. Prin urmare, verificați și completați în mod regulat presiunea aerului din roți pentru a vă bucura de conducere în siguranță și pentru a reduce uzura accelerată a anvelopelor din cauza deficienței acesteia.


Caracteristici:
-Produsul este nou
-Pret pe bucata


Cod: W12316


Producator: Michelin
Actualizat la:
17 Oct 2024, 06:56
Raportează
Actualizat la:
17 Oct 2024, 06:56
Raportează