K2 Satina Pro Solutie Curatat Interior 1L D5091

28 Lei


K2 Satina Pro Solutie Curatat Interior 1L D5091



Descriere:
O legătură blândă între două lumi. Acolo unde strălucirea se termină și nu mată - există Satina, cu un finisaj subtil, delicat și regal.
K2 SATINA PRO este un agent de îngrijire a materialelor plastice din interiorul mașinii. Acesta restabilește aspectul original, oferind un efect blând, discret, de întunecare a luminii și îmbunătățirea culorii. Subliniază perfect textura și structura materialului, aducând în prim plan cele mai frumoase.
Suprafețele întărite, ca urmare a contactului cu produsul, obțin un finisaj satinat, fără strălucire excesivă sau acoperire grasă.
Pansamentul interior K2 SATINA PRO este ideal pentru îngrijirea tuturor tipurilor de materiale plastice, vinil sau cauciuc.
Rețeta neobișnuită a fost îmbogățită cu aditivi antistatici atent selectați, care limitează depunerea prafului și a murdăriei. Bariera solidă însoțitoare a filtrelor UV protejează interiorul mașinii împotriva degradării. Datorită acestuia, materialele nobile utilizate în interiorul mașinilor moderne își păstrează aspectul original și atractiv mai mult timp și îmbătrânesc mai încet.
Produsul a fost creat pentru pasionații de produse cosmetice auto și utilizatorii profesioniști în studiourile de detaliere. Se oferă în până la 4 soiuri aromate. Lucrul cu acesta este făcut mai plăcut de o simfonie de parfum în 3 versiuni diferite:
Afine gustoase
Energie și citrice Energie Fructe
Răcoritor Sunset Fresh
K2 Satina Pro  este disponibil și într-o versiune inodoră pentru interiorul mașinilor în care parfumul preferat al șoferului este deja prezent. Versiunea fără parfum nu interferează cu notele de parfum deja prezente în mașină și nu se amestecă cu ele, lăsând neschimbată sfera mirosului.
K2 Satina Pro este un efect mai mult decât Wow


Instrucțiunile de utilizare:
Pulverizați direct pe suprafața de curățat sau direct pe microfibră, de ex. Laveta Microfibra Stergere Moli
Întindeți produsul și ștergeți-l cu microfibră


Cod: D5091


Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
5
vizualizări