Mannol Adeziv Lipire Oglinda 6ML MN9934

17 Lei

Mannol Adeziv Lipire Oglinda 6ML MN9934



Descriere:
Adeziv pentru oglinzi retrovizoare 9934-un set cu adeziv conceput special pentru lipirea plăcilor metalice ale suporturilor oglinzi retrovizoare ("purceli") pe parbriz, precum și pentru lipirea diferitelor părți metalice (balamale, încuietori, elemente de fixare etc.) pe geamurile laterale și geamurile mașinii. În același timp, este potrivit și pentru lipirea oricăror piese metalice și plastice din viața de zi cu zi și din diverse industrii (mobilier, de exemplu). Poate fi folosit pentru toate mărcile de mașini. Este de neînlocuit și eficient pentru reparatie planificate și de urgență, modernizarea și decorarea interior a vehiculelor, ambarcațiunilor, motocicletelor, echipamentelor sportive, electrocasnicelor etc. Poate fi folosit pentru lipirea antenelor și căptușelilor pe caroserie.


Proprietăți:
-Foarte stabil-rezistent la sarcini mari, vibrații, schimbări puternice de temperatură și radiații UV;
-Potrivit pentru montarea plăcilor de montaj sau a picioarelor (console) de oglinzi de toate dimensiunile și materialele;
-Se intareste rapid si se tine perfect;
-Compensează perfect diferența de dilatare termică a materialelor lipite.


Aplicație:
Scoateți oglinda de pe placa de montare, dacă designul o prevede. Marcați poziția inițială a plăcii/piciorului (suport) pe exteriorul parbrizului. Curățați bine suprafețele de lipit de reziduurile de lipici, murdărie, grăsime și depuneri de ulei. Pentru degresare, vă recomandăm să utilizați 9691 MANNOL Brake Cleaner. Despachetați cu grijă activatorul și șervețelul de curățare. Încercați să nu atingeți șervețelul, folosiți ambalajul ca acoperire, așa cum este indicat pe ambalajul șervețelului. Folosiți-l pentru a șterge zona sticlei care va intra în contact cu placa de montare/picior (suportul) oglinzi. Placa/piciorul (suportul) în sine nu trebuie șters. Lăsați activatorul să se usuce timp de 1-2 minute. Aplicați o singură picătură mare de adeziv în mijlocul plăcii/piciorului (suport), nu o întindeți pe suprafață. Apăsați ferm și țineți apăsat timp de 1-2 minute până când lipiciul se întărește. Așteptați 15 minute înainte de a instala oglinda pe placa de montare.


Cod: MN9934


Producator: Mannol
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 24 Mar 2024, 05:43
7
vizualizări