Moje Auto Virage Banda Dublu Adeziva 12 mm x 2 m 96-023

7 Lei

Moje Auto Virage Banda Dublu Adeziva 12 mm x 2 m 96-023



Descriere:
Unde va fi folosită banda dublă auto Virage ? Rezultă că este un produs cu o gamă foarte largă de aplicații care poate fi folosit atât acasă, la birou, cât și în mașină. Vrei să atașezi mașinii tale embleme interesante? Utilizați bandă rapidă cu două fețe pentru a le atașa eficient la suprafață. Sau poate trebuie să lipiți o bucată dintr-un element care se desprinde constant? Datorită stratului adeziv cu două fețe, banda vă va ajuta să reparatie rapid un defect minor.
Cu toate acestea , banda dublă Moje Auto Virage va funcționa nu numai atunci când instalați elemente într-o mașină sau garaj. Aceasta este soluția perfectă pentru fiecare birou și casă! Datorită acestuia, puteți atașa rapid diverse articole. Puteți monta rame foto în camera de zi fără a găuri în perete. Puteți lipi un suport pentru mănuși de cuptor sau montați un panou informativ la birou. Durabilitatea și lipiciul puternic garantează stabilitate!


Avantaje

Pentru utilizare în interior și exterior,
Extrem de puternic și durabil,
Pentru utilizare în mașină, acasă și la birou,
Utilizare universală,
Dimensiuni: 12 mm x 2 m.


Cum se utilizează:
De ce ai nevoie?
My Auto Virage Bandă dublă
Alcool izopropilic pentru degresarea suprafețelor lipite,
O bucată de material.


Pasul 1
Pregătiți suprafețele

Pentru ca Moje Auto Virage Tape dublă fețe să lege pe deplin adezivul de suprafață, aceasta trebuie să fie pregătită corespunzător. Pentru a face acest lucru, curățăm secțiunea pe care vrem să o acoperim cu bandă și o degresăm bine. Pur și simplu îndepărtarea murdăriei și spălarea stratului nu va ajuta prea mult. Prin urmare, în plus, înainte de a aplica banda adezivă, ștergeți suprafața cu o cârpă umezită cu alcool. Nu uitați să curățați ambele suprafețe ale elementelor lipite.


Pasul 2
Măsurați lungimea adecvată a benzii

Următorul pas este măsurarea lungimii adecvate a benzii. Utilizați întotdeauna o lungime adecvată elementelor prinse, greutății și dimensiunilor acestora. În funcție de nevoile dvs., puteți utiliza fixarea continuă - de-a lungul întregii margini a elementului lipit, sau fixarea punctuală - secțiuni de bandă atașate la intervale mici. Banda cu două fețe Moje Auto Virage se caracterizează prin rezistență și durabilitate extraordinare, precum și rezistență la condițiile meteorologice. După ce măsurați cantitatea de care aveți nevoie, tăiați piesa pe care doriți să o utilizați.


Pasul 3
Lipiți prima parte a benzii de suprafață
Următorul pas este să lipiți banda. Pentru a face acest lucru, îndepărtați stratul protector de pe bandă pe o parte și atașați-l pe suprafața curățată. Apăsați ferm banda și țineți apăsată timp de câteva secunde. Apoi, pentru a asigura o legătură puternică, treceți degetul de mai multe ori pe toată lungimea. Așteptați un moment pentru ca banda să se lipească bine de suprafață și treceți la pasul următor.


Pasul 4
Îndepărtați stratul protector al benzii și lipiți elementul

Acum este timpul să atașați elementul de cealaltă parte a benzii acoperite cu lipici puternic. Pentru a face acest lucru, îndepărtați protecția care acoperă stratul adeziv de pe bandă și plasați elementul lipit. Apăsați ferm ambele elemente, astfel încât banda să leagă ferm lipiciul de suprafață. Țineți apăsat timp de câteva secunde în timp ce apăsați elementele împreună. Banda va lega ambele suprafete si va asigura o fixare stabila si durabila.


Pasul 5
Păstrați restul benzii în ambalaj

Banda cu două fețe Moje Auto Virage este protejată cu un strat protector special care protejează adezivul de a-și pierde proprietățile. Cu toate acestea, merită să-l păstrați în ambalaj, păstrându-și bucla naturală. Rotiți banda rămasă înapoi într-un cerc și puneți-o într-un recipient cu capac. Păstrați banda într-un loc uscat și întunecat. Nu-l expuneți la lumina soarelui, deoarece poate slăbi structura adezivă.


Informații suplimentare
Banda cu două fețe Moje Auto Virage este un produs universal util în asamblarea diferitelor elemente. Cea mai mare caracteristică a sa este durabilitatea excepțională și adeziv puternic care acoperă ambele părți ale benzii. Acest lucru vă permite să atașați diferite elemente pe diferite suprafețe. Banda poate fi folosită atât pentru instalare în interior, cât și în exterior. Este un produs de încredere util în orice garaj, mașină, casă sau birou. Utilizarea universală înseamnă că poate fi folosit pentru aproape orice.
Trebuie să atașați un mic banner publicitar? Lipește-l cu bandă dublu! Perfect pentru atașarea, printre altele, a unei plăci de plută în birou, a obiectelor mici în garaj sau a accesoriilor auto lângă carlingă. Banda poate fi folosită și pentru a atașa covoare pe sol sau elemente decorative în interiorul și exteriorul mașinii.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 96-023


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Apr 2024, 05:04
4
vizualizări