AR-46039 Tambur pentru furtun aparate de spalat cu presiune

501 Lei
Nou, Cu factură, Cu garanție

Tambur pentru furtun aparate de spalat cu presiune

Descrierea produsului Tambur pentru furtun aparate de spalat cu presiune

Tamburul pentru furtun destinat aparatelor de spalat cu presiune reprezinta o solutie practica si eficienta pentru manevrarea si depozitarea furtunului de apa. Conceput sa se potriveasca perfect cu modelele de curatatoare cu presiune Michelin MPX 150 CK si MPX160CK, acest accesoriu imbunatateste experienta de utilizare prin simplificarea procesului de spalare. Usurinta in strangerea si desfasurarea furtunului contribuie la economisirea timpului si la reducerea efortului in timpul utilizarii.

  • Compatibilitate: Proiectat special pentru modelele Michelin MPX 150 CK si MPX160CK.
  • Usurinta in utilizare: Faciliteaza strangerea si desfasurarea rapida a furtunului.
  • Greutate pachet: 4.5kg, asigurand stabilitatea necesara in timpul utilizarii.

Caracteristici tehnice Tambur pentru furtun aparate de spalat cu presiune

Acest tambur pentru furtun este realizat din materiale de inalta calitate, asigurand durabilitate si rezistenta in timp. Designul sau este gandit sa faciliteze accesul rapid si usor la furtun, fara a complica procesul de instalare al acestuia pe aparatul de spalat cu presiune. Greutatea totala a pachetului de 4.5kg contribuie la stabilitatea tamburului, prevenind deplasarea accidentala in timpul utilizarii.

Adaugarea acestui tambur la echipamentul dvs. de spalat reprezinta o imbunatatire semnificativa a eficientei si a confortului in utilizare. Prin simplificarea accesului si manevrarii furtunului, timpul petrecut pe activitatile de curatare se reduce semnificativ, permitandu-va sa va concentrati pe rezultatele spalarii, nu pe dificultatile de manipulare a echipamentului.

Actualizat la:
18 Oct 2024, 09:28
Raportează
Actualizat la:
18 Oct 2024, 09:28
Raportează