SL-006761 Set batoane de lipit ultra power

37 Lei
Lipire la cald cu pistol de lipit , curat si rapid. Adezivul fierbinte lipeste eficient, avand o buna aderenta pe aproape orice material . Baghetele de adeziv sunt indicate pentru lipire ventuze pentru extras lovituri de grindina , gheate , hartie , lemn,

Lipire la cald cu pistol de lipit , curat si rapid. Adezivul fierbinte lipeste eficient, avand o buna aderenta pe aproape orice material . Baghetele de adeziv sunt indicate pentru lipire ventuze pentru extras lovituri de grindina , gheate , hartie , lemn, plastic, sticla, materiale textile, ceramica, piele, piatra, plastic.
Bagheta lipire Ø 11 mm pentru pistol de lipit, cu putere foarte mare de lipire, tip lipire puternica. Lipeste o multitudine de materiale avand aderenta mare pe aproape orice material. Lipire rezistenta si curata. Este cel mai eficient mod de lipire, intrucat adezivul fierbinte are aderenta mare pe orice material si prin intarire nu lasa loc la erori in procesul de lipire. Lipirea se intareste imediat, iar zona lipita poate fi supusa la solicitari dupa numai 2 minute. Adezivul nu contine solventi.
Caracteristici
- culoare : transparenta
- cantitate set : 10 batoane de adeziv
- diametru : 11mm
- lungime : 250mm
- greutate : 500 gr
- ambalaj: cutie carton.

Data actualizării anunțului: 06 Iun 2024, 03:11
3
vizualizări